Je jich plný Fler. A já obdivuju ty kteří je vyrábí. Hvězdičky korálkové prodává haja, z dýhy Melissa, vyšívané redsun a vlastinka, drátěné be moved, keramické Beatles, skleněné pajka, háčkované libik,naušničkové pp ..... Je jich strašná spousta, všechny jsou nádherné a taky neuvěřitelně pracné.

Nevím jestli není pozdě, ale dnes jsem dala do zboží i já hvězdičky a to stužkové, zatím jen v bílé barvě, ale pokud by se líbily udělám i jiné.

Ale proč to vlastně všechno píšu. Chtěla bych předat dál to co mě naučila moje kamarádka Jana, takovej hodnej človíček. Jsou to hvězdičky papírové z materiálu, který máte doma všichni a teď v zimě a mrazu ho bude velká spotřeba.  Je to čaj a na hvězdičku jsou třeba ty barevné papírové sáčky.

  

Nafotila jsem takový jednoduchý postup a až si budete užívat s dětičkama krásnou předvánoční atmosféru tak je určitě vyzkoušejte a vyrobíte si krásná přáníčka. Od dětiček pro babičky, tetičky a paní učitelky, myslím jako dělaná.

Takže. Papírový sáček si nejprve rozlepíme a odstříhneme ty bílé okraje. Jeden růžek ohneme tak aby jsme mohly ustříhnout čtvereček. Z každého sáčku budeme mít 2 a potřebujeme jich celkem 8.

 

Jednotlivé čtverečky si naskládáme všemi cípy na střed. A pak ohneme dvě protilehlé strany taky ke středu tak jak je to na fotce. Nevím jak bych to lépe popsala. :-)

Když máte takto poskládáno všech 8 čtverečků, zbývá jen všechny poskládat do osmicípé hvězdičky a nalepit třeba na barevný karton. Hotovo.