V tomto blogu bychom chtěli informovat všechny zájemce o tom, jak proběhla dobročinná akce Pro koně a předložit Vám dopis, který nám přišel z obdarovaného útulku Bianka Dvůr Králové.

 

 

Nejdříve stručně pár čísel. Akce trvala čtyři měsíce a za tuto dobu se prodalo 99 kusů zboží v celkové hodnotě 12.411 Kč. Kromě členů klubu Zvíře v nouzi se akce zúčastnili a svoje zboží laskavě poskytli také:

Rounien, kahánek a Tonča.

 

A teď už dopis, který jsme dostali z Bianky:

 

Mnohokrát děkujeme všem účastníkům akce na Fleru ve prospěch koní z našeho útulku, ať těm, kteří vyráběli, nakoupili nebo prostě jen doporučili nákup přátelům.

Vaše aktivita, všech zúčastněných přispěla k tomu, že koníci, které je možné již umístit mají rekonvalescenční stáj, s profesionálním přístupem, kam se do doby umístění a výběru vhodného majitele ustájí. Můžeme tedy přijímat více koní. Takže naše základní stáj funguje především pro koníky v léčbě, kde je stálá pohotovost, kamery a také jsme zakoupili přístroj na elektroléčbu, která je opravdu velkou pomocnou léčebnou metodou zde.

Jde o terapii, jež využívá různé druhy elektrických proudů, které zlepšují prokrvení tkání, uvolňují napětí svalů nebo je naopak posilují. Působí proti bolesti a zánětu. Je možné léčit choroby pohybového aparátu, poruchy prokrvení, zánětlivá a degenerativní onemocnění, pooperační stavy, kožní problémy apod. Tento přístroj se stal naším velkým pomocníkem zde. Na přiložené fotografii můžete vidět léčení zmíněným přístrojem u koníka Medlíska, kterého jsme brali na splátky a díky Vám jsme nyní bez dluhu. Další fotky najdete v naší fotogalerii, kterou můžete navštívit na bianka.rajce.net a mnoho dalších věcí o nás naleznete na www.utulek-bianka.cz.

Mnohokrát děkujeme za Vaši pomoc a obětavost a Fleru držíme palečky do dalších let. Nejde totiž pouze o mnoho fajn lidiček, kteří jsou velice šikovní, ale také o lidi, jež mají opravdu srdíčko na správném místě.


Za útulek pro koně Bianka - Olga Višňáková

 

 

Ze srdce děkujeme všem prodejcům i nakupujícím za podporu!

 

Váš Klub Zvíře v nouzi