Jak jsem slíbila, tak činím......přináším další výletové fotky, tentokráte cvakané při procházce podél řeky Svitavy po cyklistické stezce, která prý vede do Bílovic. Ale tak daleko jsme opravdu nedošli, to po mně nikdo nemůže chtít, když přes rok nikam nechodím...a taky nemám kolo, abych mohla pomoci nožičkám :)

     Poslední den volna přinesl krom dopolední nedobrovolné brigády v permanentním příčupu a následně spálených stehenních a zádových partiích i malý výlet s mým milovaných a fotoaparátem, oba byli nadšeny a jeden ještě více, když slyšel že opět budeme túrovat. Ale vzhledem k tomu, že jsem neustále opakovala jak je to suprové, že nejsem nikde uzavřená, pochopil že asi nemá smysl se vzpírat.

     Lehce znaveni sluncem a plecí prací na zahradě, vyrážíme vstříc poslednímu nepracovnímu odpoledni a nasedáme do rozpáleného autobusu brněnské městské hromadné dopravy. Hlídáme sice zastávku, kde chceme vystoupit, ale bohužel opět přejíždíme a vystupujeme tak trochu obklopeni našimi spoluobčany, kteří celí rozhalení a odhalení, křižují a okupují zdejší ulice a zastávky....měla jsem snahu vyfotit začátek naší cesty, ale obava, že by mi namlátili nebo foťák sebrali a utekli, tak ta obava mi nedala a zapnuvší obal na fotoaparát, odcházím svižnou chůzí ze zastávky k vytyčenému cíli.

     Cyklostezka byla plná cyklistů....kdo byl to byl čekal že??☺ Prodírali jsme se skrz ně, rozháněli všechny pejskaře a po kratším úseku konečně provoz zřídnul a já mohla v klídku fotit.....