Jsem na tom jako většina členů této flerovské rodiny. Prostě jsem posedlá tvořením. Už jsem si prošla mnoha výtvarnými technikami. Začalo to už ve škole malováním a kolážemi a spoluprací s paní učitelkou výtvarné výchovy. Prošla jsem si postupně obdobím batiky, makramé, tkaním na rámu, zdobením kraslic, vyšíváním, pečením perníčků, modelováním z papírové drti, paličkováním, výrobou dárkových krabiček, šitím vánočních i jiných dekorací, patchworkem a šitím oděvů. Většina z těch období trvala dost dlouho a některá trvají dosud. V poslední době se věnuji převážně šití a dárkovým krabičkám.

           Musím podotknout, že v mém tvoření mne podporuje rodina, mám kolem sebe skvělý rodinný tým. Já tvořím a šiju a konzultuji často  s dcerou, která je vystudovaná oděvnice a také učitelka výtvarné výchovy. Když je třeba, promění se ve skvělou modelku. Fotografie výrobků si dělám většinou sama, ale focení oděvů přenechávám synovi, jsou se sestrou sehraná dvojka a jeho fotografie stojí za tu chvilku čekání...až bude čas. Manžel přispívá do našeho týmu svojí trpělivostí a tolerancí, protože ne vždy se povede uvařit či uklidit včas. Sám se také věnuje občas výtvarné činosti, tvoří ze dřeva.

           Tady je malá ukázka práce našeho rodinného týmu. Kabát ušitý do soutěže v Mařeně na téma Formanova filmu Vlasy předvádí Daria a fotil Kája, večeře místo mne připravoval Karel.

Tímto vás zvu na hlasování do finálováho blogu. Hlasy rozdejte podle svého vědomí a svědomí. Krásných výrobků je tu opravdu mnoho.