...myslím, že (skoro) všichni to známe, prádlo na hromadě k žehlení roste a roste a důvody proč na něj zrovna není čas jsou různé. Já jsem si na něj teda dneska čas našla, ALE bylo takové vedro, že se voda vypařovala ještě dřív než dopadla na prádlo, tak jsem udělala ledovou kávu a přemýšlela o nějaké soutěži:-)

Věc se má totiž tak, za cca 14 dní...totiž v pátek 25.6. budu obhajovat bakalářku, a už se opravdu moc těším na to, že budu mít školu za sebou a protože radostí budu asi skákat, tak bych chtěla při té příležitosti udělat radost i někomu jinému.  

Takže vyhlašuji soutěž, která začíná právě teď a bude končit večer 25.6.:-)

Soutěžní otázky:

1. Když jsem začala u toho žehlení, tak s ním začnu i tady: V které hře Divadla Járy Cimrmana zazněla věta: "Žehlení, žehlení, nic lepšího není".

2. Vzhledem k tomu, že oslavuji bakalářku, tak bude i jedna tipovací s návazností na ni: jaké je téma mé bakalářské práce?...a protože možností by bylo opravdu hodně, tak dám výběr:

A) Psychózy a jejich vliv na mezilidské soužití

B) Znaková řeč slyšících batolat

C) Sociální pedagog jako výchovný poradce ve školách

(Všechno jsou to skutečně napsané práce, ale jen jedna je moje...přestože je dohledatelná na netu...dnes je všechno veřejné:-))...tak prosím nehledejte:-) ...jde mi o tip:-)

3. A protože je dnes krásný den, a proč si jej neudělat ještě hezčím, tak se zasněte a napište: kde byste zrovna teď chtěli být (všechno, co Vás napadne...fantazie nás odnese kamkoliv:-)))...zde je každá odpověď správná:-)

A o co se vlastně hraje?...o JEDEN ŠPERK (DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU VÝHERCE) Z MÉHO OBCHŮDKU:-)

Odpovědi pište, prosím, přímo sem do komentářů, ať se mohou zasnít všichni . Výherce vylosuji ze správných odpovědí někdy o víkendu po 25.:-)...tzn 26, nebo 27:-)...nevím jak moc budu oslavovat, tak pro jistotu si dám rezervu:-)