Kdykoli jsem četla profily prodávajících na Fleru, které začínají větou "Od mala neustále něco tvořím" říkala jsem si, že jim závidím. Ne že bych se sama nikdy o nic nepokoušela, ale většinou zůstalo jen u těch pokusů (a nezbývá, než si sebekriticky přiznat, že to až taková ztráta pro lidstvo nebylaMrkající).

To, že nějaká ta dávka kreativity se ve mě asi přece jen skrývá, jsem pochopila v době, kdy se mi (kupodivu úspěšně) podařilo probruslit studiem dvou vysokých škol současně. Zároveň jsem intenzivně vedla kurzy angličtiny, pracovala v advokátní kanceláři a v duchu se viděla (přinejmenším!) v soudcovském taláru...

...a pak to přišlo!

Narodila se mi (jak jinak než úžasná) holčička a můj svět se otočil. Ne o sto stupňů, ale nejmíň o dvě stě. Ocitla jsem se v jiné galaxii, kde lidi (no, spíš bych asi měla napsat matky, ale snažím se zachovat aspoň zdání politické korektnostiMrkající) v noci nespí, tráví dny ve společnosti hovínek, mlíka, mrkviček a zase hovínek a ne jen že jim to nevadí, ono je to dokonce baví!

Tahle nová planeta mě neustále překvapovala. Že vložky do podprsenky se neprodávají v obchodech pro dospělé, Nutrilon nejsou prášky na bolest hlavy a velikost 62 opravdu není určena pro nadměrně vzrostlé jedince, jsem objevila poměrně záhy. Zjistit, že výrobci doplňků pro děti (a tím pádem i rodiče) trpí zřejmě fixní ideou, že když jsou všechny mimina podobně velký, můžou i stejně vypadat, mi trvalo poněkud delší dobu...

...a přišlo to zas!

V době, kdy jsem čekala až se náš chlapeček uráčí opustit své útulné 3 plus 1 v mém břiše, jsem sháněla tašku ke kočárku. Pokud jste dočetli až sem, můžete se radovat - ano, opravdu se chýlím ke konciMrkajícíKdykoli mě nějaká zaujala, mohla jsem si být téměř stoprocentně jistá, že její cena se bude blížit hodnotě mého kočárku (pravda, mírně zdevastovaného, ale i tak!)

Nedalo se nic dělat. Místo předražené "originální" kočárotašky sériové výroby jsem si pořídila šicí stroj a vytvořila zavazadlo přesně dle svých představ. Nikdy bych tomu nevěřila, ale jakmile jsem se šitím jednou začala, nedalo se přestat. A protože téměř každý v mém okolí už nějaký ten "skvost" mé výroby vlastní, nezbývá, než je nabídnut i jinde.

Nejsem profesionální švadlena a nikdy nebudu, ale právě v tom podle mě tkví kouzlo všeho, co vytvořím. Snad se najde aspoň někdo, kdo se mnou v tomhle bodě bude souhlasit a komu udělám radost. 

Takže neváhejte, směle okukujte, komentujte a hlavně - nakupujte!

Budu se těšit!Mrkající