Bylo nebylo. Jedna Tony vymyslela Andělský klub - celoflérovský andělský swap. Loni létali Andělé podruhé a bylo už jich víc než sto. Letos jich pravděpodobně poletí ještě víc.

Tony ale založila i Dotee klub a tam se vlastně zrodila nová etapa Andělského swapu - Dětský andělský klub. To bylo tak. V klubu se nás spousta věnuje výtvarným činnostem. A máme děti. Pochopitelně velmi šikovné děti. A ty si vymyslely, že chtějí také vyrábět Dotee, odesílat Dotee, dostávat Dotee (záviděly nám tu úžasnou sbírku Dotýnek - tak jim někdy v klubu říkáme Usmívající se)  a v předvánočním čase vytvářet a odesílat tajemné a kouzelné Andílky a těšit se na došlé záhadné balíčky.

A nás strašně baví, že se výtvarným činnostem najednou věnujeme všichni! Od tříletých po patnáctileté   (a to jsou oba prosím kluci).

A to naše potěšení ze společných chvilek u stolu nabízí náš klub Vám a všem dětem! Vytvořte Anděla pro neznámého, třeba úplně nového nejlepšího kamaráda a čekejte v adventním čase na kouzelný balíček s Andělem strážný, který někdo, třeba na druhém konci země, vytvořil jen pro vás.

POZOR - tvoří děti

Vaše Singadera - ta, která přijímá přihlášky :-)

P.S. Maminky, tátové, babičky, tety, kamarádi můžou s výrobou pomáhat!