Nejkrášnějším měsícem roku je....

...LEDEN!

Že na to máte jiný názor? :-)

Dobrá, uvedu to na pravou míru. Nešlo o hlasování o nejkrásnější měsíc, ale o nejkrásnější nafocení některého z 12 měsíců...  To byla výzva, teď v zimě fotit všechna roční období! Samozřejmě se stále jednalo o produktovou fotku, kde musí být hlavním aktérem produkt. Zvolili jsme i nový formát fotografií, vyjetí ze zajetých konvencí čtvercového focení taky nebylo jen tak! 

Všechny soutěžní fotky jsou úžasné a jsou k vidění v tomto článku Magu, kde se také můžete dočíst, co nás k zadání vedlo. Najdete tam i malé povídání o vzniku názvů jednotlivých měsíců.

A teď už k tomu vítěznému lednu.  

 

1. místo s počtem 44 hlasů

získal měsíc leden v podání LaTonky s malou Toničkou v sněhových závějích... 

image

Když na fotku kliknete, dozvíte se, že už fotka stihla dostat i placku TOP výběru. Je prostě nejlepší a hlavní strany Fleru hodná... :-)

 

 2. místo s 43 hlasy 

 patří monimoni a jejím únorovým bezprsťákům

 image

Rukavičky výsluní hlavní strany Fleru nestlihly, téměř hned putovaly k nové majitelce. 

 

3. místo se 30 hlasy 

obsadily Malované židličky se srpnem ve znamení Lva

image

Srpen si svůj TOP užil... 

 

4. místo a 28 hlasů 

získala Lenka Blaza, měsíc říjen a náhrdelník s listem habru

image

Klikněte a dozvíte se, jak takovou krásu Lenka vykouzlila. 

 

Na 5. místě s 26 hlasy 

máme měsíc prosinec hned ve dvou podobách:

sváteční sukýnka od 3 kavek

a

náhrdelník s ruženínem z dílny dream handmade

image

image

 

Vítězům blahopřeji k medailím a všem zúčastněným ke krásným fotkám, ke zdolání další výzvy a k překonání počasí. Opravdu jsme fotili teď, v zimě, ne v průběhu celého roku, jak by se mohlo zdát třeba z fotky slečny čtenářky na pláži zalité sluncem, z pučících větviček a kvetoucích tulipánů...

Členové klubu Růžový panter děkují za všechny vaše krásné komentáře, hlasy a srdíčka u soutěžního článku i zde. Moc si toho vážíme! Brzy připravíme zase nějakou pěknou výzvu... 

Nechcete, aby vám nové soutěžní blogy našeho klubu utekly? Dejte si do oblíbených Pink pantera a zaklikněte sledování novinek. 

Pokud máte chuť být účastni výzev Růžového pantera, zkuste zaklepat na dveře klubu. Klub je sice výběrový, ale co když šéfinspektor pustí dovnitř právě vás?