Poslední měsíc se bílá barva stala mojí oblíbenou. A to především co se bytových dekorací týče. Protože jsem se konečně dostala k rekonstrukci ložnice a to celkové. Tedy podlaha, stěny, nábytek a pro mne velice důležitých doplňků. Předcházelo tomu všemu brouzdání po internetu, kde jsem objevila tak nádherné inspirace.

     

Když se k bílé připojí ještě staré, starožitné, zkrátka vše z doby našich babiček je to prostě skvost.

Ložnici jsem vymalovala, novou podlahu s manželem položila, nábytek sešroubovala a teď přišlo na řadu shánění těch správných doplňků. Některé mám po svých babičkách, jiné jsem si dovezla z dovolené, jinými mi udělal radost manžel. I na Fleru se spousta drobnůstek dá sehnat. Do většiny doplňků jsem se pustila svýma rukama. Ještě mám mnoho plánů, ale nechám i vás trošičku nakouknout do mé nové ložnice.

       

     

Je to docela dobrodrůžo sehnat něco co by se šiklo a bylo to pravé ořechové, ale moooooc mě to baví. Bílá barva ovlivnila i mé tvoření a tak jsem pro vás které také pátráte a hledáte to pravé do vašeho interiéru vložila prozatím několik kousků do mého zboží. Pod názvem Bílé dekorace. Protože nevím co je to vlastně za styl to mé šílenství. Vintage, Viktoriánský styl nebo styl Provance ?