Ahoj, dobrý den, milý mladí přátelé.

Jako první se vám dovolili představit se naši dva zakládající členové - mrzout Caneton a volnomyšlenkář Henry. A tak jsem si po delší tvůrčí odmlce řekla, že bych sem vnesla trochu estrogenu. 

Jmenuji se Agnes a pocházím z tajemného vílýho světa. Náhodní kolemjdoucí z nás mají rozpačité pocity. Působíme namyšleně a nedostupně. Skutečnost je ovšem taková, že jsme spíš introvertní a od cizích si držíme uctivý odstup. Jsme zkrátka stydlínky. 

Mám ráda přírodu a vše, co s ní souvisí. Každou volnou chvíli se potuluji po lesích a loukách, kde si užívám přítomnost krásných květin, motýlů a dalších zástupců zvířecí říše. Miluju západy slunce, zpěv ptáků a vůni vzduchu po dešti. Díky moderní technologii si ty nejkrásnější okamžiky a výjevy mohu navždy zaznamenat a také to hojně dělám. 

Při jedné takové ranní fotografické procházce jsem poznala právě Canetona a Henryho. Ani nevím, co mě přimnělo se s nimi dát do řeči, obvykle dělám, že neslyším a nepozorovaně potichoučku rychle zmizím. Ale byli mi něčím sympatičtí a jejich upřímný zájem mě zkrátka dostal. Chvíli jsme poseděli na trávníku, já jim ukázala pár nejčerstvějších fotografií. 

Následně mi  vyrazili dech zajímavým návrhem. Zakládali dílnu, kde plánovali vyrábět hezké věci pro bytosti. A tak jsem celkem bez velkého váhání kývla a brzy přispěla vlastní kolekcí šperků a doplňků s motivy přírody. 

Jsem empatická a velmi pracovitá. Dohlížím na ty naše chlapce, aby i oni pilně pracovali. A byla jsem to já, kdo do naší party přivedl klíčovou postavu - zhýralého anděla Herrka. Ale o tom si povíme zas někdy příště...