Krásnou neděli přeji,

dneska bych Vám ráda představila další osobnost z našeho klubu Kurzy a semináře na Moravě, a to milou prodávající a kurzy keramiky nabízející Vahalici  Usmívající se

 

 

     Vahalice pochází z Týna nad Bečvou. Bude tomu přibližně dvanáct let, co začala, jak sama říká  "plácat hlínu" a "doplácala" se až sem.

     Mimo to, že nejčastěji pracuje ve svém ateliéru "Na Stráni", ještě moc ráda chodí do školy za dětmi do keramického kroužku - práce s nimi ji hodně obohacuje o skvělé zážitky, legraci a nekonečnou inspiraci ...

   Při práci s keramikou používá hlavně teplé, přírodní barvy, matné glazury, ale čas od času si ráda pohraje i s veselejšími barevnými kombinacemi - jen vždy musí být vidět alespoň kousek  toho krásného původního a režného materiálu, který ji snad nikdy nepřestane fascinovat a bavit - HLÍNY :-)

 

Na ukázku jsem vybrala některé výrobky, které mne zaujaly, zde jich však naleznete mnohem víc.

 

  

 

Kurzy:  Co se týče kurzů, Vahalice může v podstatě udělat na přání jakkoliv dlouhý kurzík, a to jak ve všední den, tak i o víkendu. Protože však sama má k dispozici pouze malinké prostory, je vhodnější, když ji jako lektorku kurzu pozvete do vhodných prostor někde u u Vás. Ideální místo by bylo takové, kde by byla k dispozici i pec na vypalování výrobků, aby se pec či rozdělané výrobky nemusely převážet.

Pokud budete mít zájem, můžete se přihlásit k nám do Klubu nebo Vahalici přímo kontaktovat vnitřní poštou.

 

Děkuji za Vaši pozornost a doporučuji přečíst další blogy, představující  lektory různých kurzů.

Vaše FilaByla