Jmenuji se Katerína Kubešová. Již od dětství jsem tvořila věci vlastníma rukama: pletla, malovala, šila, lepila jsem. V době studií jsem se vyučila švadlenou. Zpočátku jsem pracovala v zakázkovém krejčovství a později jako technoložka v Módním domě. Tato práce mně naplňovala, ale jsem i já podlehla jisté módě a změnila jsem zaměření …. jenže odříkanému krajíci…  časem jsem zjistila že tvůrčí práce mi hodně chybí. 

 Vrátila jsem se tedy k práci s textilem a začala jsem se učit i novým technikám. Postupně jsem se dostala  k plstění a to se nyní stalo mou hlavní náplní. Nevím, kam se má tvorba bude vyvíjet do budoucna, ale znalosti více technik pro zpracování materiálů mi dává velký prostor pro vlastní vyjádření a tvorbu. 

Miluji jasné a zářivé barvy – dodávají mi chuť a energii do života. Nemám ráda, když jsou lidé oblečeni nevýrazně, šedivě, jak myšky. Doba šedivého a nevýrazného davu již uplynula a žít by se mělo v barvách… a to i doslova. Sama se považuji za mírně konzervativní a oblékám se většinou téměř neutrálně, ale zase vždy přidávám nějaký barevný a výrazný doplněk

Své výrobky nosím ráda sama (zvlášť když mi zůstávají ty experimentální a zkušební kusy Usmívající se) a i proto přesně vím, jak se chovají během použití. Proto se snažím vyrábět věci tak, aby se něco vydržely a byli minimálně náročné na údržbu

Podívejte se do mého obchůdku, milé návštěvnice a návštěvníci, prohlédněte si zboží a já věřím, že najdete něco, co se Vám líbí a rozhodnete se to koupit pro sebe, nebo i jako originální dárek.

Mějte se hezky a ať se Vám daří!