Klára je naše starší dcera. Moje nová kabelka se jmenuje po ní - trochu totiž pomáhala s jejím vymýšlením. Kabelku jsem původně vymýšlela pro druhou dceru. A jaká měla kabelku být? Mladší dcera nám po velmi těžké nemoci trochu méně vyrostla - proto měla být kabelka i pro menší až malá postavy - tedy ne příliš vysoká, kratší či krátká ucha atd. Dcera má ale čerstvé mimčo a to znamená potřebu kabelky velké, aby se tam vešla spousta plínek, oblečení, lahviček, hraček. A samozřejmě také to, aby se kabelka dala vozit na kočárku - ale také to, aby byla kabelka použitelná i potom, až mimčo odroste a kočárek nebude potřeba.

A tak je na světě nová kabelka Klára. 

A jaká je? Myslím si, že šikovná a praktická. Spodek má omyvatelný a pevnější - z technického plátna používaného na batohy nebo z koženky. To aby se lépe udržovala, byla pevnější a lépe držela tvar. Vrchní část je slabší - ze silného plátna či manžestru. Aby se nám pěkně vytvarovala, pokud ji zrovna nemáme nacpanou k prasknutí a působila tak krásně ležérně.

Na nošení přes rameno nebo na zavěšení na kočárek má nastavitelný popruh. A k tomu dvě krátká ucha, která se nám pěkně položí, pokud máme kabelku na popruhu,  a nikde tak nepřekážejí.

Aby byla kabelka dostatečně prostorná, je řešená do hloubky - hluboká je asi 10 cm nahoře i dole - je to vlastně takový kvádr. Zapínání je na silný dlouhý zip,  vnitřek je velice dobře přístupný.

A kam se kabelka hodí - nejen na kočárek, ale i na běžné nošení (cestou ze zaměstnání do ní dáte pohodlně běžný nákup třeba na večeři - deset rohlíků, máslo, pár vajíček, šunku, hlávku salátu). Můžete ji nosit třeba do školy - pár učebnic určitě unese, je dostatečně pevná a formát A4 se pohodlně vejde. Můžete si ji vzít i na koupaličtě - osuška, plavky, něco na čtení, krém a jistě zbyde místo i na menší občerstvení. Třeba se nová kabelka zalíbí i vám. Děkuji za návštěvu.