Drazí návštěvníci,

ráda bych vám představila svou novou kategorii - kolekci ve zboží s názvem Drobné Poklady.

   Lístky vrby   Rybko, rybko, rybko...   Tajemství hvozdu  

Drobné Poklady jsou šperky, které nejsou přímo výrazné nebo kdovíjak komplikované, jsou to drobnosti pro radost. Kousky, které najdete na dně každé pokladnice, ne pro jejich nevyčíslitelnou cenu, ale pro jejich jedinečnost a schopnost si svého majitele získat. Protože jsou to právě tyhle drobnosti, které dělají naše dny lepší...

Mezi Drobné Poklady budu postupně zařazovat jednoduché elegantní naušnice z tepaného nerezového drátu s jednoduchými ornamenty, motivy, které můžete vzít vpodstatě kamkoliv. Ozdobí vás ve slavnostnějších i všedních chvílích, vždy vám ale budou dělat především radost, jak se na drobné poklady sluší a patří :-) Doplněné jsou vždy o vlastnoručně vyráběné naušnicové háčky z chirurgické oceli (hypoalergenní).

 

Průzračné listoví

A pokud si zrovna nevyberete, doufám, že vám vždy udělá radost alepsoň procházka mou Drobnou Pokladnicí. Rozhodla jsem se do prezentace těchto šperků vložit kousek přírody, fotit tedy vyrážím vždycky ven. Doufám, že kromě šperků tedy vaše oči potěší i spojení s detaily přírody, zachycená mým fotoobjektivem.

Na prohlídku mé Drobné Pokladnice prosím TUDY ...