Měsíc nám opět utekl jako voda a máme tady další kolo oblíbené cínařské soutěže. V aktuálním 53.  kole jsme se nechaly inspirovat  K r a j i n o u,  vznešeným to tématem. Vybraly jej v hlasování členky klubu ze třech výherních témat a navrhly jej  Dag a Zanky.


A předtím, než se pustíme do nového kola, přináším krátkou rekapitulaci výherkyň kola předchozího, kola trošku chladného, ovšem o to jiskřivějšího:   S vánoční a zimní tématikou 
 

1. místo  Abraka Gabra -
"Roztříštěný"

2. místo Ana Hata -
"Cencúle na streche"

3. místo Futetka -
"Kvítek Mrázomilky"

 

A teď konečně k novému tématu :-)

Co pro nás krajina znamená a co v nás evokuje? Níže se můžete podívat, jak jsme toto téma pojaly a jak nám šlo zakomponovat do našich šperků. A rozhodně nečekejte jen "luhy a háje" :-)

A jako každý měsíc, můžete nám dát vědět, jak se nám to povedlo a jak se vám výsledky líbí :-) 

Hlasovat můžete v anketě pod blogem a máte k dispozici 3 hlasy.  Posuďte, jak téma a zpracování odpovídá zadání. V popisech u jednotlivých šperků autorek pak můžete najít krátké povídání na jejich individuální pohled a co je inspirovalo.

Hlasování potrvá do neděle  6.3.2016 do 18.00 hodin. Těšíme se a děkujeme!


Po ukončení hlasování budou vyhlášené vítězky v novém vítězném blogu.

 A co čeká na vítěze? Jako vždy:

1) Nehynoucí sláva a obdiv 

2) TOP nominace od všech členek klubu 

3) Možnost výběru dalšího tématu soutěže

Pokud se chcete podívat do historie minulých 52-ti kol, tak je najdete pohromadě v klubovém profilu Jak to vidí cínařky a pokud budete chtít vědět, co se v klubu děje a chystá, zadejte si hlídání novinek a budete mít informace z první ruky :-).

Nové téma pro příští kolo bude zatím překvapení :-)

Za správkyně klubu,

Ana Hata

 

Anketa se načítá ...