Odpoledne jsem si dala takovou práci s tvorbou blogu, ale bohužel byl smazán (a to jsem Vás ani nejmenovala, pouze ukázala pro srovnání obrázek). No kdo byl rychlý..viděl a dal za pravdu.

Inu pro ty ostatní...

Stala se mi taková věc...

 

Jsem na Fleru od prvopočátku, t.j. 02/2008. Za sebe můžu říci, že jsem se vždy snažila vymýšlet originální a osobité věcičky a když už se mi něco líbilo, zeptala jsem se slušně autora, kde k tomu třeba přišel..buď sdělí nebo nesdělí, ale za zeptání člověk nic nedá.

Jenže pak jsou tady někteří, kteří si s přemýšlením moc práce nedají a raději se pokusí napodobit. Tento problém je tu snad od pročátku Fleru a řádné řešení jak se bránit, tu asi nikdo nevymyslel a nevymyslí.

Tato konkrétní paní, ona víc moc dobře která, neb mi smazala pro jistotu komentáře ke zboží (které já můžu s velkou trpělivostí psát znovu a znovu a také ak učiním, na to se připravte), je naFleru od 05/2009 a předtím prodávala na nejmenovaných stránkách pro maminky.

Záhada je ale v tom, že když přišla na Fler v době, kdy já odcházela na mateřskou, všimla si (ano  POZOR - je velmi všímavá), že moje písmo sluší cedulkám tak nějak více a také více vydělává..a můj problém byl na světě..

POKUD TO MILÁ PANÍ MĚL BÝT JEN ZÁSKOK PO DOBU MÉ MATEŘSKÉ, PAK DĚKUJI A OZNAMUJI VÁM, ŽE UŽ JSEM ZPĚT!!!!!!!

A pro všechny ostatní, prosím Vás...tzboží zobrazené v tomto blogu je ode mne a pouze takto vypadají ORIGINÁLY..písmo nikdy není samotné, ale pouze s připojeným obrázkem.

 

 

A prosím Vás..jaký máte na tento problém názor?