Tento blog bude sloužit jen jako přehlídka drobné grafiky, která vznikla u mě a už je dávno pryč. Pokud budu dělat další loga, avatary, nebo hlavičky, budu je sem přidávat, aby je potencionální zájemci nemuseli hledat v prodaném zboží.

Pěkné pokoukání přeji :)

 

 

     

 

   

 

     

 

      

 

 

 

      

   

 

 

ufff koho by napadlo, že jich je už tolik? :)

 

A ještě popis, jak taková tvorba loga (a dalších grafik) probíhá:

Hlavní je podle mě logo a čitelný styl fotek, aby už z náhledu bylo poznat, že je fotka vaše (vím, snadno se řekne, těžko dělá).
Práce na logu probíhá následovně - řeknete mi nějakou svojí představu a já si důkladně prohlédnu váš krámek, nechám to chvíli kvasit a zrát a pak ti pošlu první návrh(y). Podle toho, co vás u nich napadne (třeba , že byste vlastně chtěli něco úplně jiného) budem pokračovat dál, dokud nebudeme oba spokojení. Pak logo vystavím (s odkazem na váš obchůdek) a vy si ho zakoupíte. Po přijetí peněz vám ho pošlu na mail.
Je možné udělat logo, avatar a hlavičku profilu (případně další věci jako banery atd.), nebo jakoukoliv kombinaci předchozího. Hlavičku a avatar můžu poslat zdejší vnitřní poštou (formát jpg), logo jen na mail (posílám ho ve formátu psd nebo xcf podle programu, ve kterém upravujete fotky, pokud nemáte žádný, který by uměl zpracovat průhlednost posílám zároveň i odkazy na ty, které jsou zdarma ke stažení + základní návod na práci s nimi)

Samotné logo stají 333,- včetně provize Fleru, s avatarem nebo hlavičkou (případně obojím) je to o něco víc, záleží na tom, jak moc jsou další věci složité a nakolik je design ucelený. Pokud se stane, že logo začnete používat a máte pocit, že vám úplně nevyhovuje (třeba je málo výrazné), tak ho upravím samozřejmě zdarma.
Celé to trvá podle toho, jak rychle najdeme společnou cestu a jak moc se budeme nebo nebudeme míjet v přítomnosti u netu, ale zatím se mi nestalo, že by to celé trvalo víc než 14 dní.
Doufám, že jsem na nic nezapomněla, jestli vás něco napadne, tak se ptejte :)