Občas si říkám, že žiju v pohádce. To co by bylo před několika lety velmi obtížné, stavá se v dnešní době plné novinek a vychytávek splnitelné. Před časem jsem vložila první kousky zboží s látkou potištěnou obrázky, obrázky jsou mé vlastní grafiky a ilustrace. Tisk na látku mne doslova pohltil a nezůstane jen u potahování knoflíků látkou s vlastními motivy ... ve frontě čeká několik nápadů, které přímo vybízejí k realizaci. Stačí je jen probrat, rozhodnout se a vybrat ten správný ...

Jak vzniká výrobek potažený látkou s vlastním motivem?

Na začátku hraje hlavní roli obyčejná tužka a papír, obrázek namalovaný tužkou přes scanner přestěhuji z reálného světa do počítače. Tady ožívá jeho cesta virtuálním světem. Obrázek překreslím do křivek v programu Corel Draw, přidám struktury, efekty a trochu "make-upu" v Corel Photo-paint ... tady končí virtuální část, konec snění a honem zpět do reálného, hmatatelného svéta.

V reálném světě už čekají nůžky, jehly, korálky, hot-fix, lepidla,  sutašky, knoflíky a další pomůcky z různých materiálů, které látce poskytnou oporu a dají ten správný tvar pro budoucí výrobek.