Ahoj, dobrý den milé dámy,

o tašky WILD BEE je po zásluze enormní zájem, takže jsem se hodně snažila, abych uspokojila vás, milé zákaznice... A aby bylo z čeho vybírat, vyrobily jsme v dílně tyto oblíbené kabelky v mnoha barevných kombinacích.



Tašku sama vlastním a je se mnou už "srostlá". Beru si ji úplně všude, zažila se mnou hory, moře, motorkářský trip, prostě každodenní nošení. Má více kladů - je lehounká, objemově tak akorát na věci denní potřeby, po vyklopení do plné výšky se do ní vejdou další a další věci. Velice pohodlně se nosí na rameni či crossbody a snese jakékoliv počasí, neboť je z britského klenotu - z nepromokavého voskovaného plátna WAXED COTTON BARBOUR TYPE, který se v Británii vyrábí od roku 1894.



Zapínání KIN DOT zajistí naprosto spolehlivé uzavření tašky, popruh je ze sedlářského hovězího kruponu a není důvod se obávat, že i když je barevný, že by pouštěl barvu na oblečení! Obsahuje vnitřní kapsu.


Co na taškách mám nejraději, to je jejich vzhled, chytá časem nezaměnitelnou patinu a jemně se do ní vpisují společné zážitky.




Jak je v mé dílně zvykem, každý vzor je vyroben pouze v 1-3 kusech, jenom pár ve 4 kusech, každá je vyrobená jednotlivě jako originál.
Přeji vám snadný :))) výběr.


Přeji všem krásné SVÁTKY ve zdraví !!!! Iva