Jaro je období plné všemožných barev, ať už se jedná o jemnou zeleň rašících lístků či výrazné barvy tulipánů a narcisů nebo něžné odstíny sněženek a sedmikrásek. I já mám barvy ráda a většina mých šperků je výrazně barevná. Někdy však těch barev může být až moc. :)

imageimage

Možná proto jsem dostala chuť vyrobit něco úplně jiného. Vynechat zářivé barvy a využít jen černou, bílou a šedou. Kombinace černé a bílé je velmi elegantní a navíc poskytuje základ dalším barvám. Ať už v interiéru, na fotografiích nebo ve špercích.

Černobílé pojetí dává vyniknout tvarům a liniím více než barvené. Žádné barvy neodvádějí naši pozornost. Působí čistě, nevinně i temně, křehce i drsně. Černé či bílé šaty dají vyniknout výrazným barevným šperkům či obuvi a stejně tak barevný oděv úžasné doplní černé či bílé doplňky.

 

KOLEKCE BLACKandWHITE by KATERINELA

Nyní Vás zvu k nakouknutí na nové šperky z černých, bílých a čirých kamenů. Svou neutrální šedou barvou je doplňuje nerezová ocel (a v jednom případě i stříbro).

image

Nenašli jste, co jste hledali? Nebojte, ještě nějaké černobílé kousky přibudou. Pokud byste raději nějaké barvičky, nakoukněte ke mně do obchůdku na další šperky. :)

Obrázky:

http://kuriosidadverparacreer.blogspot.cz/2016/02/17-tintes-coloridos-para-el-cabello-que.html

http://www.designlive.cz/clanek/obklopte-se-kvetinami-i-v-zime-14-02-13

http://news.cubicor.cz/clanek/inspirativn%C3%AD-%C4%8Dernob%C3%ADl%C3%A1-v-interi%C3%A9ru

https://www.dodho.com/street-photography-by-thomas-leuthard/

https://www.milujemefotografii.cz/zimni-krajina-cernobile

https://cz.pinterest.com/pin/415738609333753404/?lp=true