V pátek odpoledne přivezl kurýr nové nálepky a pohlednice. Celou dobu jsem byla nervozní, protože jsem zkusila novou tiskárnu a to člověk nikdy neví, jak to dopadne. Jak kvalitně tisknou, jak přesně ořezávaj, jaký mají papír... No dopadlo to skoro uplně dobře. Akorát u nálepky s medvídkem jsem, já pako, zapomněla při přípravě k tisku smazat pomocnou linku, takže to tiskárna vytiskla i s ní, čímž se celá nálepka pokazila, takže medvěda budu lepit nejspíš na balíky nebo tak něco. No nevadí, to je to nejmenší.  

image

 

image

Mimochodem, vidíte moje prsty? Na pondělí jsem byla objednaná do tetovacího studia na konzultaci. Chtěla jsem si nechat potetovat prsty a dlaně. Ultravílí tatérka na moje ruce chvíli koukala, pak zavrtěla hlavou a měkoučkou vílí slovenštinou mi oznámila, že to nepůjde. Že mám moc tvrdú kožu... Tak asi s tou ruční prací seknu nebo co. Už ani potetovat se nemůžu nechat.

Jinak teda nálepky jsou ve skutečnosti kulaté, musela jsem si je nařezat sama, takže je výřez hranatý, ale myslím, že si pořídím kulatý výsek. Bude to hezčí.

Pak mám pro vás troje nové cedulky na dárky. S mickama, ovocem a s lučním kvítím.

A novinka nejnovější, bude dětské omyvatelné prostírání! Zatím mám jedno s ptáčky a další motivy musím teprve namalovat. Ale už teď se těším. Líbí se mi představa, jak si děti matlaj ty moje akvarely jahodama a borůvkama a baví je ty obrázky, a proto to matlaj ještě rukama, musí si na to ukazovat, a pak se to celé utře a jede se nanovo. Mám bujnou fantazii, já vím.

Ještě jsem ovocíčko použila na nové svatební blahopřání a dvě normální blahopřání. Léto je za rohem a tak se to asi i hodí. 

Také mám jednu logistickou novinku, zprovoznila jsem pro shop Zásilkovnu. Je jednotně za 55 Kč, což je uplný luxus a navíc, nemusím stát ve frontě na poště. To je k nezaplacení. 

A teď fotky, které stejně řeknou všechno nejlíp...  

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

Ptačí jména jsem napsala sama! Juch.

image

image

Prostírání s ptáčky má ještě tu výhodu, že jsou na nich jména. Těch ptáčků. Takže se zase plní i moje oblíbená edukativní stránka věci...

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

Takže tak. Doufám, že se to bude všechno líbit. 

Vaše Myyna