Konečně se neflákám a jen tak neklábosím o veselých historkách ze života nebo nekážu o ekologii a zhruba po třech měsících jsem dokončila kompletní Zodiac.

Doufám, že s dlouhými podzimními večery bude zboží přibývat i tady (a odsud ubývat i směrem k nakupujícím na Fleru, nejen do některého z obchodů, které pohltí a rozprodají většinu toho, co namaluju).

Vzhledem k tomu, že poštovné se už zvolna začíná blížit ceně zboží (za 8 let, co jsem na Fleru, se zvedlo z 37 na 55 Kč!), nabízím osobní předání i lidem mimo Prahu, pokud si to nějak zařídí třeba s pražskými příbuznými a známými, nebo se sem chystají na návštěvu (už jsem takto úspěšně expedovala i na Moravu a na Slovensko :-)).

Platba je však vzhledem ke 4. vlně EET možná už jenom na účet.

A protože mám 17. září 59. narozeniny (ty 8. na Fleru jsem už ani neslavila – narozeniny připadající na prázdniny totiž přijdou většinou zkrátka, prostě v létě jsou jiné zábavy),

chtěla bych vám do 18. 9. nabídnout slevu ve výši mého dne narození a zároveň šťastného čísla 17.

Stačí k nákupu zadat číslo kuponu 161-H7X-ZTA.

Připíjím nám všem na zdraví, mějte se krásně a ať vám hvězdy přejí (i když spousta lidí považuje astrologii na podvod, já na ni nedám dopustit). Mimochodem, kdyby vás zajímaly tipy na dárky podle znamení od Romany Jarošové, tak nakoukněte na FB nebo se přihlašte do klubu. Radost obdarovaného nezaručí, ale inspiraci jistě dodá.