Když jsem (už skoro před dvěma lety) na kurzu výšivky poznala svou "učitelku zhmotňování" (hihi) Myynu a zjistily jsme, že jsme obě na Fleru, samozřejmě jsme se pobavily i o tom, jak se nám tu daří.

A já se trochu politovala, že jsem v topce tak jednou za rok.

"A děláš top nominace?" zeptala se pochopitelně Myyna. "Ehm... Vlastně ještě nikdy..." na to já. "Tak je dělej," řekla prostě Myyna. 

A od tý doby v tom jedu. V top nominacích. Úplně mě to chytlo, a kdyby to mohlo bejt povolání a někdo by mě za to ještě platil, byl by to úplnej dream job :) 

Na topkách je prostě skvělý, že jsou. Že je tu tolik skvělejch obrázků, který si můžete skládat. Že můžete přidat i zboží svejch kamarádek a oblíbenců  – což je to nejlehčí, protože ta krása přidá top nominaci další, ehm, krásu no :) A samozřejmě, že zvyšujete i svoje vlastní šance na to, že se i váš kousek dostane na hlavní stranu. 

Ta radost, když přijde takováhle zpráva!

Ta radost, když přijde tahle zpráva!

To je samozřejmě to nejlepší, vo tom žádná. Často přibudou noví fanoušci, občas se třeba i díky topce něco prodá. A hlavně má dopaminovej závislák díky výrazně častěji zrůžovělý ikonce vpravo nahoře takovej malej svátek :)

Součástí topnominační prokrastinace občas je i projíždění ostatních topek. Baví mě, jak mj. odrážej chvíli, kdy vznikaj. Nejvíc asi počasí. Pak samozřejmě různý svátky, události a období. A pro mě jsou taky trochu deník – když si někdy projdu zpátky svoje topky, dost často si vybavím chvíli, kdy jsem nominaci dělala, kde jsem zrovna byla, jestli jsem byla veselá nebo trudnomyslná. Jestli mi přes rameno koukaly děti a radily :) Jindy mě zas pobaví, jak se blízko sejdou stejný témata či nálady – jednou jsme s Myynou absolutně nezávisle na sobě vytvořily obě dost podobnou nominaci a navíc skoro ve stejnou chvíli. Magic! Asi i nominacema stejně jako vesmírem pulzujou nějaký společný vlny :)

A jestli jsem si díky dělání top nominací zvýšila průměr zboží umístěného v Top výběru na titulce? Si pište :)

Tak ať se nám všem tady ty topky daří!