Milí přátelé značky Bagydesign!


Rok 2020 se pomalu chýlí ke konci a nastal čas adventu. Velmi si vážíme Vašeho zvyšujícího zájmu o naše výrobky. Rádi bychom Vás informovali o zpracování Vašich objednávek nejen pod stromeček, ale i po dobu svátků.


Vaše objednávky se aktuálně snažíme odesílat nejpozději do 48 hodin od přijetí platby. Objednávky budeme přijímat i během vánočních svátků. Provoz tedy přerušen nebude. S tím, že v pátek 18.12. odešleme poslední zaplacené objednávky a veškeré nové objednávky po tomto datu odešleme v týdnu od 4.1. 2021.


Vzhledem k vytíženosti všech možných přepravců napříč celou Českou republikou nejsme schopni za přepravce garantovat doručení zboží do Vánoc. Proto doporučujeme objednat dárky z naší nabídky ideálně do 12.12. Objednávky po tomto datu Vám samozřejmě odešleme také, ale záleží pak opravdu na rychlosti konkrétního přepravce, zda stihne doručit včas pod Váš stromeček. Své dárky si můžete vybrat již nyní zde na Fleru.


Samozřejmě je Vám po celou dobu k dispozici stále osobní odběr u nás v Kutné Hoře a to až do 22.12. 2020 a poté opět od 4.1.2021.


Děkujeme Vám za dosavadní přízeň a přejeme klidný a příjemný advent,


Z Kutné Hory zdraví


Michaela a Jan Kubešovi
Bagydesign