Velká meziklubová soutěž už má za sebou poslední kolo. Napjatě čekáme na finální vyhlášení, celkové výsledky, zajímavé statistiky a podobně. Jistě se brzy dočkáme.

Za náš klub, Hnědý+Zlatý, pro vás přináším malý souhrn. Něco jsme se naučili, něco jsme se dověděli, o něco jsme bohatší a rozhodně nás to bavilo.

 

První kolo nastavilo laťku vysoko. Téma bylo Jules Verne a startovalo koncem června. Zhostily jsme se ho se ctí a vyrobily 13 výrobků.
Některé jsou již prodány:
Některé to dotáhly až do TOP výběru:
Ostatní jsou vám stále k dispozici:                                                       

 

Další kolo na téma Sedm smrtelných hříchů posunulo laťku ještě o pár centimetrů výše. Bylo to téma poněkud hůře uchopitelné a rozvířilo debatu o autorských právech, která se nás ale nedotkla.
Vzniklo 8 kousků od jednoduchých ale efektních naušnic až po velký obraz:

 

Třetí téma Pohádky tisíce a jedné noci přineslo spoustu nádherných výrobků napříč kluby.
Hlasovat nebylo vůbec jednoduché. Bylo to i prodejně velmi úspěšné kolo, takže pro vás touto dobou zůstalo již jen pár kousků:
Prodáno:

 

Téma čtvrtého kola zajišťovalo rozmanitost. Protože koření je přece spousty druhů. Navíc třeba koření života je úplně jiné než koření do polévky. Veršovaný blog k tomuto kolu hledejte zde. Čtvrté kolo probíhalo v září a již se na něm drobně projevil nedostatek času soutěžících, výrobků bylo méně.
V nabídce jsou pro vás tyto kořeněné výrobky: 
Zbylé už své majitele mají:

 

Páté téma, karneval, přineslo tvůrcům asi nejvíce volnosti. Možnosti byly téměř neomezené. Pravděpodobně proto bylo u dalších kol vyžadováno přísněji vyjádření tématu. Vyrobily jsme pro vás 10 karnevalových výrobků:
,
z nichž část je prodána: .

 

Pokračování přístě.
Krásný den vám za klub Hnědý a Zlatý přeje Nady.