Vážení zákazníci,

     připravte se na "mírné" navýšení cen poštovného - pošta od února svoje služby opět zdražuje - na balících přitlačí až o 22kč a na doporučených psaních o 5kč. Nemohu si odpustit jedovatou poznámku ohledně důvodů proč tak musí učinit, (údajně proto, že jí klesají příjmy) ... možná, kdyby pošta začala pracovat jak má a balíky neztrácela, nerozbíjela, ale hlavně je dodávala včas jak garantuje ... a možná, kdyby pracovníci za přepážkou nebyli neskutečně pomalí a dělali svou práci pořádně, a nenabízeli, ne-li přímo vnucovali, nesmyslné produkty (ponožky, knížky, svíčky apod.), kdy si člověk připadá jako by navštívil vetešnictví ... tím vším dává pošta prostor své konkurenci a spousta zákazníků si raději připlatí a najde si jinou přepravní službu.
      Bohužel i přes všechna tato "možná", musíme i nadále nejméně polovinu svých balíčků posílat právě přes českou poštu - u tzv. měkkého a lehkého zboží, které převážně nabízíme (malé kousky - čepice, bekovky, klobouky), se cena pohybuje kolem 40/45kč, u sukní kolem 50/55kč, šatovky a kalhoty stojí kolem 65/80kč, vše dle váhy balíčku. Důvod je jednoduchý, zatím žádná přepravní společnost, která nás oslovila, nebyla schopna přijít s takovou nebo lepší cenovou nabídkou, na kterou bychom mohli přikývnout. Uvidíme tedy jak moc se ceny navýší a podle toho se budeme rozhodovat dále. Petra Bogy.

 
Praha – Česká pošta od neděle zvýší ceny u části svých služeb. Poslání obyčejného balíku zdraží o 22 korun, doporučené psaní či balíček o pět korun. Zvýšení cen schválil Český telekomunikační úřad. Cena za poslání...
denik.cz