Po čase jsme byli na návštěvě u přátel, kteří se právě přestěhovali do nového. Nový začátek v jiném domě, s novou kuchyní a v ní ... s novými "snovými" kachličkami, ze kterých jsem nemohla odtrhnout oči. I kafe jsem vypila v kuchyni, abych se mohla ještě chvíli kochat :-) . Ach jo. Bourat tu naši kuchyň, abych se mohla kochat stále, opravdu nebudu, navíc by se nám tam ani nehodily...  No, a pak jsem dostala nápad. Když si je teda nepřilepím, tak si je aspoň namaluju. Na šál. Co na tom, že brzo ráno odjíždíme, třeba se řízení ujme někdo jiný :-). Spát jsem šla ve tři ráno, ale bylo hotovo. A tak vznikl ručně malovaný hedvábný šál, zdobený voskovou batikou a krakelováním, kterému jsem dala název Středověk (kachlíky opravdu připomínaly ty středověké).

Šálem to ale neskončilo. Přišel na řadu stejnojmenný šátek 74x74 cm, se stejným vzorem, jen světle hnědým základem místo béžového.

A do třetice - včera k nim přibyl ještě jeden šátek 90x90 cm, který už tedy není s kachlíky, ale s kolečky a geometrickými vzory. Rovněž vosková batika a stejná barevnost, která mi hodně připomíná Gaudího - no a tak dostal podle něj název: Inspirace Gaudím.

No, a myslím, že jsem ještě neskončila. Jo, jo, občas je prostě super zajít ke kamarádce na kafe! (Ale to i když nemá zrovna nové kachlíky :-) )