Měsíc se s měsícem schází a další kolo cínařské soutěže členek Tvoříme šperky z cínu je tady.  A co nám bylo inspirací tentokrát?  Ze tří témat si členky klubu vybraly téma, které navrhla Ana Hata:


 "Průmyslová revoluce" - možná trochu náročnější téma, které v sobě zahrnulo industriální, surovější
styl nebo použití netypických komponentů či součástek.

Na první pohled se může zdát, že se jedná o téma na hony vzdálené šperkům. Ovšem není to úplně tak. Industriální styl ve špercích je i jedním z trendů pro sezonu jaro/ leto 2016 a tak ani cínařky nemohly zůstat pozadu :-)

Níže se můžete podívat, jak jsme toto téma pojaly a jak nám šlo zakomponovat do našich šperků. A rozhodně nečekejte nějaké lokomotivy či těžkou techniku :-)

A jako každý měsíc, můžete nám dát vědět, jak se nám to povedlo a jak se vám výsledky líbí :-) Za Vaše komentáře budeme rády!

Hlasovat můžete v anketě pod blogem a máte k dispozici 3 hlasy.  Posuďte, jak téma a zpracování odpovídá zadání. V popisech u jednotlivých šperků autorek pak můžete najít krátké povídání na jejich individuální pohled a co je inspirovalo.

Hlasování potrvá do středy  7.6.2016 do 18.00 hodin. Těšíme se a děkujeme!


Po ukončení hlasování budou vyhlášené vítězky v novém vítězném blogu.

 A co čeká na vítěze? Jako vždy:

  • Nehynoucí sláva a obdiv :-)
  • TOP nominace od všech členek klubu 
  • Možnost výběru dalšího tématu soutěže

Pokud se chcete podívat do historie minulých kol, tak je najdete pohromadě v klubovém profilu Jak to vidí cínařky a pokud budete chtít vědět, co se v klubu děje a chystá, zadejte si hlídání novinek a budete mít informace z první ruky :-).

Nové téma pro příští kolo bude:  Křišťál - světlo na Zemi a navrhla jej Lenka Blaza


Za správkyně klubu,

Ana Hata

 

Anketa se načítá ...