Nicol znám krátce, ale to nemění nic na tom že si o ní myslím že je to skvělý člověk, plný elánu do života a úžasných nápadů při tvorbě šperků. Obě jsme mamičky a obě máme své starosti a celodenní shon sa snažíme vykrejt večery, kdy si sadneme ke korálkům a začneme tvořit. Líbí se nám rovnaký styl co se týče oblečení, šperků, hudby a jelikož obě jsme se zamilovali do korálků, rozhodli jsme se  zorganizovat společné focení, kde já jsem fotila a Nicol nám  dělala modelku.

Domluvili jsme se na pondělí. Ráno bola pěkná zima. Hned jen co jsem odvedla syna do školky, vybrali jsme se s dcerou na domluvené focení. Dorazili jsme pred 10h, složili si věci, přivítali se s Nicol, její synkem Maxíkem a Jackie ( to je fenka Jac Russel Terier). Následovali přípravy, jako je líčení, oblékání..přinesla jsem s sebou korzet, který Nicol seděl skvěle a mohlo se začít.

Fotilo se venku před domem a samozřejmě detičky - Klárku a malého Maxíka jsme měli hned nedaleko. Pozadí nám dělali krásne tuje a ja jsem se snažila zachytiť šperky co nejlépe. Akorát  nejsem som profi fotograf, proto  doufám že alespoň malinko fotografie budou líbit :)

Tímto bych chtěla poděkovat kamarádce a úžasnému člověku Nicol za skvělý den a už teď se teším na ďalší setkání :)

Určite navštívte i krámek  Creative Nicol kde nájdete mnoho nádherných šperků.

Krásný den plný sluníčka a pozitivní energie přeju všem, kteří si našli chvilku a přečetli i si tenhle blog.

Vaše ametérfotografka Adela :))