Jak už jistě víte, v klubu Dárky pro každou příležitost se stalo dobrým zvykem vyhlašovat ke každému soutěžnímu tématu vítěze, neboli prodejce, který od vás získal nejvíce hlasů za svůj výrobek na dané téma.

Zatím posledním ukončeným soutěžním tématem bylo Dárek pro berany. A tentokrát zvítězily hned dva výrobky a výherkyněmi se stávají

Dílna kopretinka a zuzalinkaa

V následujících krátkých rozhovorech se vám obě tvůrkyně blíže představí (vítězky uvádím v abecedním pořadí).

DÍLNA KOPRETINKA

 

1) Vyhrála jsi soutěž Dárek pro Býky v klubu Dárky pro každou příležitost. Před časem jsi již zvítězila v soutěži Dárek pro Vodnáře. Jak se při tom cítíš?

No to víte, udělalo mi to velikou radost:) Moc mě těší, že se mé výrobky líbí a dodává mi to energii a elán tvořit dál...

2) Nastala ve tvé tvorbě od posledního vítězství nějaká změna?

Jejda, asi ne nijak výrazná. Přeci jen tomu není až tak dávno. Zůstala jsem věrná materiálu a bohužel přes zkouškové ani nebylo moc času trénovat a tím se zlepšovat..

3) Můžeš nám prozradit své plány do budoucna?

Ve všech volných chvílích tvořit, realizovat své nápady, realizovat se a snad i dělat ostatním lidem radost:) Z konkrétních a aktuálních plánů zde na Fleru bych ještě zmínila tvorbu na pomoc Japonsku, ve které hodlám ještě pokračovat. Tak snad brzy přidám ještě další zboží s japonskou tématikou, ze kterého půjde výtěžek na český červený kříž pro Japonsko.

Děkujeme za rozhovor!

 

ZUZALINKAA

 

1) Vyhrála jsi soutěž Dárek pro Berany v klubu Dárky pro každou příležitost. Před časem jsi již zvítězila v soutěži Dárky z lásky pro lásku. Jak se při tom cítíš?
Vůbec nevím, co na to říct! Mám ohromnou radost!! :o) Moc děkuju všem, co pro mě hlasovali, a jsem ráda, že se moje hračky líbí :o)

2) Soutěž se týkala znamení. Prozradíš nám, jaké znamení jsi ty?
Štír...

3) Nastala ve tvé tvorbě od posledního vítězství nějaká změna?
No hodně mě ovlivňuje můj současný (jiný) stav, takže jsem se dala do háčkování miminkovských čepiček.. :o) Co se týče háčkovaných hraček, tak také tam mám teď novinky v podobě minihraček - malilinkých, roztomiloučkých zvířátek :o)

4) Můžeš nám prozradit své plány do budoucna?
V příštích několika měsících bych chtěla jenom háčkovat a odpočívat a háčkovat a odpočívat... Ale znáte to, člověk míní a život mění... :o)

Děkujeme za rozhovor!


Oběma prodejkyním přejeme hodně dalších tvůrčích nápadů a všechny  zveme k prohlídce našeho nového soutěžního blogu na téma Dárek pro býky, kde můžete opět hlasovat o nejlepší výrobek, stejně tak jako ve stále probíhající soutěži na téma Dárky a dekorace pro veselé Velikonoce. Připomínám, že každý, kdo hlasuje,  má možnost získat 10% slevu na jakékoli zboží, pro které hlasoval.