Milí nakupující a nakukující,

když jsem před více než deseti lety šila svoji první kabelku na zakázku, vůbec by mě nenapadlo, že se šitím kabelek jednou budu živit. Byla jsem tenkrát tak nervózní, že jsem ji šila celý týden, a když jsem na naší maloměstské poště řekla, že potřebuju doručit balík do USA, byl z toho pěkný povyk, protože nikdo nevěděl, jak jej poslat. Z koníčku se nakonec stala práce na plný úvazek a moje kabelky a batohy si kupovaly zákaznice z celého světa, od Kalifornie až po Japonsko.

Když jsem pak ale nastoupila do "normální" práce a na šití mi zbývalo čím dál méně času, ceny materiálů, poštovného a všech možných poplatků začaly jít raketově nahoru, bolesti zad a rukou byly stále nesnesitelnější a do toho se ještě přidaly občasné problémy s poštou (balíky posíláné do zámoří byly často opožděné), uvědomila jsem si, že šití mi přináší víc starostí než radostí a že ja na čase dát si pauzu.

A tak oficiálně končím s šitím kabelek.

image

Během těch uplynulých deseti let jsem ušila stovky kabelek a batohů. Naučila jsem se fotit zrcadlovkou a experimentovala jsem s technikou sítotisku, vrátila jsem se ke kreslení a navrhla jsem vlastní látky se vzory vytvořenými z mých kreseb.

Při focení svých výtvorů jsem objevovala krásná zákoutí města, ve kterém bydlím celý život, ale nikdy předtím jsem si jich pořádně nevšimla.

A za to všechno vděčím svým zákazníkům, kteří mi díky svým objednávkám umožnili věnovat se tomu, co mě baví ze všeho nejvíce: tvoření.

Jako poděkování bych Vám ráda nabídla těch posledních pár kousků kabelek a batohů, které stále čekají na své majitele, se slevou 30 %. Stačí použít kód "3S6-68P-H1N"(sleva platí do konce tohoto roku).

Děkuji,

Petra

P. S. Neloučím se s Vámi úplně. Sice už nešiju, ale stále tvořím :)