Štír se dokáže v životě velmi dobře orientovat a nebojí se složitostí. Vždy ví na koho se obrátit v případě potřeby. Nezkoušejte ho však nějak přelstít nebo ranit. Vratí Vám to i s úroky.

Š T Í R (Scorpio) - 24. října až 22. listopadu


Planeta: Pluto
Živel: Voda
Kameny: achát, akvamarín, ametyst, býčí oko, čaroit, jaspis, granát, hematit, křišťál s turmalínem, malachit, měsíční kámen, obsidián, rodochrozit, rubín, topaz, turmalín červený a černý.
Barvy: černá, šedá, karmínová, modrá, zelená, tmavě hnědá a kovové studenější odstíny

Štír má silnou vůli i osobnost. Přitahuje ho všechno neznámé, ale zároveň významné. Je velmi podnikavý a svědomitý. Umí být vášnivě milující i zákeřný. Není proto dobré ho ranit nebo ho něčím popudit proti sobě. Pokud ale obstojíte v jeho zkouškách stává se velmi ochotným a zdvořilým. Člověka, kterého si oblíbí pak nezklame a je na něj spolehnutí.

Štír je nabitý vášní, přitažlivostí a emocemi. Pokud se Štír zamiluje snese partnerovi "modré z nebe". Je ovšem také žárlivý a pokud zjistí nevěru, nebude váhat ani vteřinu, aby Vám to jakýmkoliv způsobem několikanásobně vrátil.

Povýšeně se může cítit ke svým podřízeným, ale nedá na sobě nic znát. Umí totiž skvěle skrývat své pocity. Tím u něj ale může vzniknout pocit, že jej okolí nechápe.

V módě se Štír potřebuje cítit, stejně jako v životě, sebevědomě a přitažlivě. Nejlépe se k němu hodí tmavší sexy outfity. Díky svému sebevědomí se nebojí obléknout i cokoliv odvážnějšího.

Co se dárků týká, věnujte jim značnou pozornost. Dobrý výběr umí Štír ocenit. Štíři patří mezi nejerotičtěji znamení, mohlo by je proto potěšit cokoliv spojené s magií a tajemnem. Radost jim udělají i vonné svíčky, aromalampa nebo něco s horoskopem. Vhodnými dárky jsou i diáře, pera, různé svítilny a technické vymoženosti.

Nechte se inspirovat klubem "Tipy na dárky..."

 

Pokud vás zajímá i jiné znamení zvěrokruhu, podívejte se  T A D Y.