Když jsem se konečně dostala k barvení šňůrek k zakoupeným vinutkám, rozhodla jsem se, že jich obarvím víc a zkusím dát pár sad do prodeje. Netušila jsem, že strhnu lavinu a budu mít na několik dnů o zábavu postaráno. Netuším, kolik šňůrek jsem již obarvila, ale bude jich několik set. Ještě že mám hodného manžela a nebrblá, když se nemá kde najíst a když na něho ve vaně kape voda z mokrých šňůrek. Na druhou stranu jsme na pár dní měli krásně barevnou koupelnu. 

Druhá maxi várka dopadla takhle - něco z ní je již na cestě možná právě k vám.

 

Jsou tam i nové barevné tóny, chystám se udělat více barevných variant a použít i jiný hedvábný materiál. Jen mi to bude nějakou dobu trvat. Navíc jsou problémy s výrobcem, takže se mi nepodařilo objednat horu bílých šňůrek, jak jsem měla v plánu.

Doufám, že ti, kdo si šňůrky koupili či koupí, nebudou litovat. Já se na ně ráda dívám, když je jich hodně pohromadě. Je to má barevná terapie. Přiznávám, že je mi pak trošku smutno, když šňůrky rozděluji do úzkých svazečků. Rychle si proto představím, že někoho třeba potěší a vyrobí z nich něco krásného. Smutek je jak mávnutím kouzelného proutku pryč.

Jinak takhle to vypadá, když se dá dohromady 12 sad Mořské hlubiny a 15 sad Slunce, jablka a skořice.

 

Moc se těším, až tady na Fleru u někoho potkám "své" šňůrky.