Plánujete svatbu a rozmýšlíte, jaký hlavní motiv zvolit?

Svatební svíčky jsou dostupnou a variabilní dekorací. Ve vysokých skleněných nádobách je můžete rozestavět podél cesty k oltáři,  během dne doplní slavnostní tabuli a s blížícím se večerem  blikotavé světlo svíček vytvoří romantickou atmosféru a prozáří prostor. Svíčky můžete využít také jako výslužku pro svatební hosty.


V obchodě La Musica nabízím k této příležitosti cca 90 motivů svatebních svíček v různých velikostech. Všechny svíčky jsou neparfemované a jsou dekorovány technikou decoupage voskem. Nepoužívám lepidlo, ani lak, svíčky lze zapálit.

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=544685

 

V březnu mám SLEVU 20% na svíčky z kategorie IHNED K ODESLÁNÍ. Najdete tam nejen svíčky svatební, ale také jarní, velikonoční, květinové, hudební, vánoční, andělské... na jaké si vzpomenete:) Sleva bude odečtena při přijetí objednávky, event. využijte slevový kupón 5WZ-RLA-LFB.

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=488283


Každá svíčka je dárkově zabalena v celofánu a ovázána stužkou.

Balíčky zasílám poštou, Zásilkovnou nebo kurýrem, je možné osobní předání v Praze 5. Pokud máte zájem o větší množství, než mám u jednotlivých motivů vystaveno, stačí se před objednáním ozvat, domluvíme se na detailech.

♥♥♥ Lucie – La Musica  ♥♥♥