Protože se termín stěhování neúprosně blíží, dovolila jsem si maximálně omezit nabídku zboží u Amélky. A jelikož se mne občas ptáte, jestli jsme už přestěhovaní, kdy už budou náušnice zpět, uvedu zde pár nejdůležitějších informací.

Ještě ne, nejsme přestěhovaní... Stavba se blíží do finále, a tak je potřeba zařídit spousta věcí, na které potřebuji mít hlavu čistou a mít možnost se kdykoli utrhnout od rozdělané činnosti a dělat, co je právě třeba. V nabídce tedy zůstaly jen ty věci, které jsou hotové a tedy připravené ihned k odeslání. Jinak bych to asi neuhlídala a nechtěla bych, aby kolem mého krámku obcházeli nedočkaví nespokojení zákazníci, k čemuž by tak jistě došlo.

Dnes jsme s maminkou leštily koupelnu, včera s manželem montovali nábytek a záclonové tyče. Předevčírem objednávali kuchyň... Doma zhromažďuji knihy na jedno místo a podle velikostí je balím do úhledných bublinkových balíčků. Třídím oblečení po dětech... O ateliéru se nebudu moc zmiňovat, tam je teď právě výbuch. Šicí stroje přeneseny domů sedí v policích skřínky, ve které ještě před pár dny ležely ty knihy, co jsou nyní v bublinkách. Ateliér se rovněž stěhuje do nového bydliště. Budu tedy mít vše pod jednou střechou a budu tak moci opět lépe skloubit práci a domácnost.

Mezi tím nás to láká ven na koníčky, nebo na bazén, vždyť byly jarní prázdniny. Také zahrádka křičí: "Ukliď mě".


Vnitřní práce na domě by měly být dokončeny do konce března, kdy nám bude nový domov předán. Pak teprve vypukne to pravé šílenství ;).

__________________________________________________________________________________

Ve čtvrtek 24.3. budeme mít s Hankou Pinknerovou autogramiádu Kuchyňských pohádek, pokud mě toužíte spatřit na vlastní oči a nemáte to daleko, přijďte, budu se těšit. Více informací najdete v profilu Amélka a Hanka.
__________________________________________________________________________________

Další novinkou je, že chystám spolupráci s kamarádkou, a díky tomu by měly být opět v nabídce mé kabelky a tašky. Ale to zatím nechám jako překvapení. Těžko teď odhadnout, jak to budeme časově stíhat. Přemýšlím-li střízlivě, vychází mi jako rozumný termín začátek školy, tedy září.
__________________________________________________________________________________

Šperky se budu snažit vložit znovu do prodeje, hned jak to půjde. Záleží to především na tom, kdy se domluvím s jinou kamarádkou, která by mi měla vyřizovat objednávky, balit a odnášet je na poštu.
__________________________________________________________________________________

Z toho všeho se dá vytušit, že končí éra, kdy byla Amélka na všechno ve svém profilu sama. Protože cítím větší potenciál pro výtvarnou práci a zároveň touhu pomoci blízkým, kteří hledají práci, které já mám nadmíru, rozhodla jsem se o ni začít dělit. Tu méně výtvarnou tedy postoupím a sama tak, doufám, budu moci více své energie napnout k rozšíření a obohacení sortimentu v mém obchůdku.

K tomu mi dopomáhej Bůh.