Fler Beadweaving Team - Klub šitého šperku sdružuje prodejce, kteří tvoří šperky touto technikou, umožňuje jejich společnou prezentaci a snaží se jim zprostředkovat cestu k vlastnímu zdokonalení.

Téma pro 23. kolo soutěže:

RAJKY

(určila vítězka 22. kola TheTerezkaD)

Cituji: Tématem budou "rajky" aneb birds-of-paradise a národní ptáci Papuy Nové Guiney. Ať se inspirují tvary, barvami, peřím, co chtějí. 

Pro inspiraci Vám poslouží tato videa:
Odkaz č. 1
Odkaz č. 2

Své příspěvky můžete posílat do 31. ledna 2016 vnitřní poštou na profil Lillian Bann, budu se na ně moc těšit. :)

Podmínky soutěže: - prodejci, kteří se soutěže účastní, vyrobí v období mezi 5. 11. 2015 - 31. 1. 2016 jeden výrobek inspirovaný tímto tématem;

POZOR! KAŽDÝ PŘIHLÁŠENÝ KUS MUSÍ BÝT INSPIROVÁN ZADANÝM TÉMATEM (součástí popisu u nominovaného výrobku musí být i krátké vysvětlení, např. odkaz, obrázek, dokládající konkrétní inspiraci či předlohu, vyvarujte se snahy napasovat na téma něco, co s ním nijak nesouvisí).  
- věc musí být vyrobena způsobem, při kterém převažuje technika šitého (vyšívaného) rokajlového šperku;  
- věc musí být do termínu vypršení lhůty umístěna k prodeji na https://www.fler.cz/;  
- věc musí být vyrobena v určené lhůtě, nevkládejte starší zboží ani dříve skryté!  
- každý prodejce může nominovat jen jeden výrobek;  
- po ukončení lhůty budou všechny takto vytvořené výrobky zveřejněny, nominovány a v blogu na https://www.fler.cz/blog/klub-siteho-sperku proběhne hlasování o nejzajímavější z nich.

Bude záležet na každém, jak se k výzvě společného tematického tvoření postaví, téma je zajímavé a umožňuje zpracování s velkou volností.

Přejeme všem tvůrcům bohatou fantazii, hbité prsty a dobré oči a těšíme se na začátku října na hlasování, určitě bude z čeho vybírat! 
Pokud se k nám do klubu budete chtít přidat a soutěže se zúčastnit, rádi Vás uvítáme (čtěte pravidla pro vstup!).

Za Klub šitého šperku Lillian Bann