Asi žádný jiný text by se nehodil do úvodu více, než právě tento, zkopírovnaný přímo z profilu Farmy naděje přerozené ve Farmu štěstí. Je to přesně ta, pro kterou jsme poslední 3 měsíce tvořily a pro kterou vzniklo i naše společné tvoření, jehož výsledky najdete níže.

Na počátku štěstí byla naděje...

Tak přesně tak. Byla naděje..
Po společném naladění a propojení jsme se všici shodli -
už přeci chceme být šťastní, tak proč nebýt rovnou?
A tak vám všem teď a tady "slavnostně" představujem 〰️ FARMU ŠTĚSTÍ 〰️ !!!
Farmu, na které jsme si uvědomili, že už jsou všichni vlastně šťastni!! Naši zvířecí svěřenci dostali naději. Naději na lepší život.
NA ŠŤASTNÝ ŽIVOT!
A když jsou všichni okolo šťastní, tak se to tak nějak přesune i na ostatní. Znáte to.. kolektivní vědomí. :) Štěstí je nakažlivý!
A věřte, že slovo má hodně velkou sílu. I proto ta k velká změna. Stále jsme byli v naději, že bude všechno v pořádku, že svět se promění v lepší místo.
Proč tedy nezačít rovnou? ?
Vždyť už lepším místem je, jen stačí si ho vytvořit a pak tu energii a myšlenku posílat dál. To je naše poslání. To nám dává ten nejvyšší smysl.

Miluju tě!PraseKůňKrávaKrálíkSlepiceMiluju tě!

 

Hlasování dopadlo těsně, dalo by se říci o fousek ;) Zúčastnilo se ho 66 hlasujících, z toho:

1.místo Brouk pomocník, Janulela (32 hlasů)

2.místo Náušnice pro Farmu naděje, pvopelakova (31 hlasů)

3. místo Modrá s aplikací, Jablena 56 (27 hlasů)

4. místo Králíček, Ely (26 hlasů)

Ostatní výrobky jsou seřazeny v pořadí,  v jakém se umístily ;)

Nepopírám, že první místo mě potěšilo, ale gratulovat sama sobě tady nebudu. Největší kouzlo je stejně v tom, že v tom jedem společně. Děkuji všem, kteří se zapojili do tvoření, sdílení i hlasování. Každý tu máme své místečko;)

Naše akce Pro Farmu štěstí bude končit 16.9. Pokud jste zvědaví, co bude následovat dále, sledujte informace na našem účtu, nebo se k nám rovnou zapojte ZDE.

Za ZVN sepsala Jana - Janulela

Úvodní fotografii poskytla milá Lachtanice

Anketa se načítá ...