... aneb jak jsem k "francouzským" záložkám přišla...

Často brouzdám po internetu na svých oblíbených stránkách věnovaných scrapbookingu a obdivuji umění zkušenějších... nepřestává mě udivovat, co všechno lidi dokážou... fantazie, se kterou tvoří své stránky a alba mi bere dech, závidím množství pomůcek a materiálu, který je v Americe nebo Francii dostupný stejně, jako u nás rohlíky... hltám internetové podoby scrapbook magazínů a občas utratím hříšné peníze za to, aby mi do schránky přišel nějaký z nich také v tištěné podobě...  nikdy nelituji... Pokaždé jsou plné nápadů a inspirace.

V jednom z nich jsem viděla úžasnou věcičku (zmiňované záložky) a já když se pro něco nadchnu, musím hned vyzkoušet....   návod chyběl, ale nedalo mi to, abych se "nepoprala"... když jsem asi po třech hodinách zkoušení konečně vyrobila první kousek, který se začal podobat tomu, který mě tolik nadchnul, měla jsem obrovskou radost. Nejen, že se mi to podařilo (při vší skromnosti jsem s jinou možností ani nepočítala, i kdybych to měla zkoušet týden ), ale taky proto, že výsledek předčil mé očekávání...a to jsem měla teprve "korpus", zdobení mělo přijít později a to je teprve to, co na této práci miluju. Kombinování barev, vzorů papírů, motivů, které natisknu...

Udělala jsem prvních pár kousků a nabídla v obchůdku...   líbily se... :-)

Tak jsem nějaké přidělala a .... zase jsou pryč...   DÍKY VÁM!!! 

Nesmírně mě těší, když se moje výrobky líbí, to asi známe všichni a jsem moc ráda, když můžu nabídnout něco nového, neobvyklého... myslím, že u "francouzských záložek" se mi to podařilo. Mají stejný úspěch, jako "zápalkové zápisníčky", které jsem vám představila už dříve.

Děkuji za přízeň, žene mě to dál a váš zájem dává smysl mému počínání, při kterém se u nás doma stále povalují nějaké papíry, všude jsou odstřižky, já mám neustále zabarvené prsty od inkoustu a večeřet musíme u malého stolku v obýváku, protože na tom kuchyňském jsou rozložené výrobky v různých stádiích rozpracovanosti...  Rodina už si zvykla... však není nad (u)spokojenou maminku, no ne?

Toto je zatím poslední várka záložek, které jsem udělala a které už můžete najít v obchůdku.