Oválný koš z namáčeného proutí

Košíkaření - vrba
Košíkaření - vrba
Tady je jedna názorná fotografie toho, jak vypadá namáčené neloupané proutí po zapletení. Namáčí se po dobu minimálně týdne - spíše čtrnácti dnů - záleží na typu proutí (tloušťka, druh vrby). Po uschnutí takové proutí většinou hodně ztmavne až zčerná. A stejně je to pořád proutí s kůrou. A práce je to daleko méně pohodlná než z vrby čerstvé byť dva měsíce odleželé. Poslední dobou už proutí nenamáčím. Když mi uschne, přestanu plést - znovu až za rok :-).
Vloženo: 17.06.2012
petra.kosiky
Foto od petra.kosiky
Komentáře
Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Legenda
Fotografie nemá žádnou legendu
Klíčová slova