Třetí dámou, která projevila zájem a odvahu o sobě něco sdělit a stát se tak modelkou v soutěži ŠPERK PRO, je něžně elegantní Petra. Zdejší šperkaři pak mají za úkol zkusit Petře navrhnout šperk tak říkajíc "na tělo".

 Podrobněji jste se s Petrou mohli seznámit v předchozím vyhlašovacím blogu:

Nyní se můžete podívat, jaké šperky pro Petru vznikly - hlasování sice už skončilo, ale i tak se můžete třeba pro vlastní potěšení rozmyslet, jaký šperk byste pro patru vybrali a svůj názor pak porovnat s názory ostatních.

Anketa se načítá ...

Jak dopadlo veřejné hlasování můžete v anketě vidět na vlastní oči, ale jste už určitě zvědaví, jak soutěž vyhodnotila sama Petra:

"Je mi ctí, že se zúčastnilo tolik šikovných tvůrců, je to pro mě čest. Musím říct, že se trefili úplně všichni, kterýkoliv šperk bych hrdě nosila. Kdybych chtěla mít úplně čisté svědomí, musela bych vybrat na každé místo několik šperků, ale je to soutěž, tak se pokusím alespoň na první dvě místa vybrat jeden šperk.

1. místo: Růžový vánek od Therapy

2. místo: Hlubina od zanky

3. místo: Náhrdelník Anouk, Dřevěný šperk - geometrie, Něžnokrut, Souznění

Ještě jednou moc všem děkuji, pokud jsem nějaký šperk nevybrala, opravdu to neznemaná, že by se mi nelíbil, jak už jsem napsala, trefili se skutečně všichni."

 

Na vaše zručné ruce a šperkařské nápady v dalším kole čeká půvabná Barbora.

A protože v nejlepším je dobré přestat, její kolo bude v akci ŠPERK PRO poslední, a doufejme, že i nejlepší. Ale to už záleží na našich šikovných tvůrcích.

     POKUD CHCETE MÍT PŘEHLED O TÉTO SOUTĚŽI, SLEDUJTE PROFIL "ŠPERK PRO" NEBO SI NA NĚM NASTAVTE HLÍDÁNÍ NOVINEK - upozornění na nové blogy, vyhlášení nových kol a vyhodnocení vám budou chodit do Událostí (pozor - ne do Zpráv, ale do Událostí!).

Předchozí kola:

https://www.fler.cz/magazin/sperk-pro-bilancuje-1522 

https://www.fler.cz/blog/sperk-pro-modre-saty-s-flitry-33138

https://www.fler.cz/blog/13-kolo-sperk-pro-lisku-elisku-33593

https://www.fler.cz/blog/14-kolo-sperk-pro-pani-janu-33992