Tmavovlasá kadeřnice a vizážistka Barbora se stala modelkou pro závěrečné kolo šperkařské soutěže ŠPERK PRO. Jak už jistě víte, zadáním bylo zkusit vytvořit šperk, který by se podle vás k ní nejlépe hodil. Abychom Barboru blíže poznali, něco nám o sobě v předchozím blogu prozradila ona i její kamarádky - ale nejvíce napoví foto:

Úroda šperků je jako vždy bohatá a rozmanitá a úkolem čtenářů Blogu bylo do 10.7.2015 určit, který šperk by se podle nich k Barboře hodil nejvíc. Jak jejich hlasování dopadlo se nyní můžete podívat.

Anketa se načítá ...

Ale o pomyslném vítězi v této soutěži nerozhoduje pouze veřejnost, ale i sama modelka určí, který šperk se jí nejvíc líbí a který by si případně vybrala ona sama. A jak tedy rozhodla Barbora?

"Překvapilo mě kolik toho je a kolik lidí bylo ochotno "se mnou" strávit svůj čas a věnovat energii k výrobě šperků pro "mě" , čehož si nesmírně vážím a jsem velmi potěšena.  Šperky jsou krásné všechny a opravdu je těžké vybrat ty "nej". Ale pokud bych si skutečně měla vybrat, tak vzhledem k tomu, že raději volím šperky spíše jako vnitřní posilu podle svého duševního rozpoložení a probíhajícího období než podle oblečení a typu outfitu, tak se přikláním k těmto, které jsou vysloveně "nacítěné" na mou strunu  ... Pevně doufám, že nemusí být jen tři...

Křišťálový amulet - Modrý květ, Květinová klícka s růženínem - Therapy, Rokoko - prsten s kunzitem - Ana Hata a v neposlední řaděnádherný Řád něžného srdce - KB šperky.

Ještě bych ráda zmínila "Šperk pro... Barboru" - Abraka Gabra, který přesně vystihuje fotografii v halence s culíkem, tato dáma má velké estetické cítění!

No nejraději bych si koupila všechny :-)) Znovu skládám poklonu všem zúčastněným a děkuji. Přeji všem mnoho úspěchů a hojnost v nápadech i v životě! "

Tímto soutěž ŠPERK PRO v dosavadní podobě končí - protože v nejlepším je dobré přestat. Všem soutěžícím patří dík za jejich energii, krásné nápady a výtvory. Pokud ale vás chuť na šperkařské soutěžení neopustila, neopouštějte ani vy sledování profilu ŠPERK PRO, na podzim se na vás chystá soutěž nová, jiná.

Krásné prázdniny!

Předchozí kola:

https://www.fler.cz/magazin/sperk-pro-bilancuje-1522 

https://www.fler.cz/blog/sperk-pro-modre-saty-s-flitry-33138

https://www.fler.cz/blog/13-kolo-sperk-pro-lisku-elisku-33593

https://www.fler.cz/blog/14-kolo-sperk-pro-pani-janu-33992 

https://www.fler.cz/blog/15-kolo-sperk-pro-tmavovlasku-petru-34375