Dobrý den,

čas je neúprosný, běží jako voda a šikovné ruce členek klubu Tisíc stehů se spojily a vytvořily opět spoustu nádherných dílek, o které bychom se prostřednictvím tohoto blogu rády podělily.

Téma soutěže pro nás vybraly vítězky minulého kola  opravdu zajímavé a to ,, Aurora Borealis,, - polární záře. Kdo znás by ji nechtěl vidět ...

Zároveň bychom toto kolo věnovali  vzpomínce na zakladatelku našeho klubu - Kristinu-, která nás v tichosti opustila v prosinci loňského roku. 

Jak jsme se s úkolem popasovaly uvidíte na následujících fotografiích. Doufám, že si opět uvaříte kávu nebo čaj a v klidu a teple domova  ukrojíte malou chvilku ze svého volného času věnujete ji právě nám a prohlédnete si opravdové skvosty  tohoto kola. Budete opravdu překvapeni nádherou stvořenou šikovnýma rukama členek klubu. 

Předem vám všem děkujeme {#emotions_dlg.rose2}.

 

A nyní představuji jednotlivé soutěžící :) :

ajab:

 

andělika:

 

-Ani-:

 

Bižuterie JS:

 

CORRAL:

 

flaush:

 

Hanka72:

 

korals:

 

Luuthien:

 

medvedice:

 

Mijabijoux:

 

Renoltka:

Budeme rády, pokud nám v komentářích napíšete autora šperku, který Vás nejvíce zaujal. Vítězka opět vyhlásí téma pro další společné tvoření.

Hlasovat můžete do 10.3.2016  do půlnoci a každý může přidělit tři  hlasy.

 

 

Vyšíváte? Zkuste to s námi. Podmínkou členství v klubu je mít v nabídce alespoň jeden hotový výrobek zhotovenýtechnikou korálkové výšivky