Tak už jsem tu mezi Vámi tři krásné roky, které utekly jako voda...  Jen tedy doma často čelím nejapným poznámkám, jako že s Flérem trávím více času, než s chudákem manželem (ale to tady asi kdekdo, že? )  Nu což :-) A když už tedy mám to malé výročí a zjara navíc nastalo i životní jubileum :-),  po pár měsících zvažování pro a proti jsem se rozhodla pro změnu. Ale nejdříve trochu toho bilancování...

Za ty tři roky u mě zákazníci nakoupili 318  šál a šátků, 9 kravat, 6 tunik a sedmery šaty, háčkovanou buretovou vestu a dalších pár hedvábných drobností - to vše samozřejmě z ručně malovaného hedvábí.

V prodejnosti vede jednoznačně červený šál s květy (9 ks)

následovaný Nočním nebem (8 ks)

a horoskopovými šátky a šálami, z nichž nejvíce odplulo do světa rybiček... (7 ks)

Svíček se prodalo celkem 517 jednotlivých kusů a z nich vedou v různých velikostech a sadách svíčky sojčí,

  

smaragdové moře,

ohnivky

 

a svíčky čakrové

Téměř rok mi trvalo, než jsem objevila další vymoženosti Fléru, jakou jsou kluby, blog nebo FlerMag... V současné době jsem členkou několika soutěžních klubů, takže se tu s vámi vážně nenudím :-). Díky nim jsem virtuálně a sem tam už i osobně poznala spoustu skvělých lidí a soutěže mě zase tlačí do toho, abych občas zkusila něco jiného, co by mě nenapadlo (no, někdy tedy FAKT nenapadlo :D ), ale ono to občas nakonec vyjde tak, že sem tam skončím i "na bedně". Tak alespoň pár prvních míst, na které si vzpomínám... hezky od konce :-)

Hedvábný šál - Barevná pírka

V loňském roce jsem se podruhé zúčastnila soutěže Dostaň se na kreativní výsluní a tentokrát to vyšlo a byla jsem vybrána mezi finalisty soutěže.

 A po té troše statistik se už dostávám k avizované změně... Protože mi zboží přibývá a hlavou se honí další a další nápady, no a prostě, protože změna je život, rozhodla jsem se po dlouhém zvažování obchod s hedvábím a svíčkami rozdělit. Takže mé výrobky naleznete celkem na třech profilech (tím třetím je AteliérM, na kterém příležitostně nabízím vše, co nevzniklo z hedvábí ani vosku, tedy moje všeliké výtvarné nápady, protože občas mě prostě popadne chuť zabrousit i do zcela jiných vod). Profil Hedvábí-svíčky byl přejmenován, jak už jste si jistě povšimli, neboť tímto krokem jeho název ztratil své opodstatnění... Moje malované hedvábí tedy nyní naleznete již pod mým jménem Marcela Plevová. A pro svíčky vznikl profil zcela nový - k AteliéruM přibyly SvíčkyM, shodou okolností přesně ve stejný den, jako před třemi lety Hedvábí-svíčky a postupně sem začínám (jak čas dovolí :-) ) toto zboží přesouvat.

Toliko tedy ke změnám. Vám, co jste se prokousali až sem, ze srdce děkuji a velmi ráda vás ve svých obchodech uvítám - ať už za účelem nákupu, nebo prostě jen nahlédnutí, nebo třeba na pokec :-). Přeji všem krásné léto!

Vaše Marcela