Když jsem přemýšlela, jaké téma zvolit na měsíc červenec pro naše společné tématické blogy fimo-šílených dam, bylo už několikátý den, týden pořádné vedro. Fimo se matlalo tak, že tvoření nepřicházelo v úvahu a hořelo snad úplně všechno.

Když se počasí trošku umoudřilo, začala jsem uvažovat, co vlastně napíšu do tohoto blogu. Ve spojitosti s Flerem a naším společným šílenstvím jménem polymerová hmota mě napadl příměr  hoření ke tvoření… Ne náhodou, vždyť tvoření je oheň v nás, který přenášíme do svých šperků, sukní, obrazů či hrnečků… Onu energii, která vyvěrá a která (jak si všichni přejeme) je nekonečná…

Také to znáte? Večer usínáme představou, co bychom mohly ušoulet (kacatko, božský výraz :o)), ráno vstáváme s tím, že dneska rozhodně musí vybýt trochu času na nějaké to tvoření… Zkrátka hoříme láskou k fimu, k matlání polymerové hmoty a tvoření obecně… Skoro jakoby pro nás platilo v upravené podobě klasikovo „Myslím, tedy jsem“  v podobě TVOŘÍM (a hořím), TEDY JSEM. Oheň, který vzplane v myšlenkách i srdíčkách už jen při pomyšlení na možnost tvořit, poznat další stejně „stižené“ lidi a třeba si jen o tvoření povídat, je zkrátka neuhasitelný.

Inu, hořme a tvořme… :o)

Nemravka a všechny dámy fimo-šílené

PS: Ony pařáky a prázdniny nám trochu komplikují tvoření, proto zde na toto téma naleznete o něco méně výrobků. Doufám, že o to více se vám budou líbit. Užijte si je..