Rádi bychom vás všechny pozvali na tradiční jarmark Lhotička Open, který se bude konat v neděli 19. listopadu na statku Zuzany Strakové ve Lhotě Rapotině 24. 

Zuzanu před lety napadlo uspořádat na jejím malebném statku předadventní setkání tvůrců, jejích přátel. A pozvat své zákazníky a sousedy k ohni, hudbě, svařáku, jen tak pobýt, sousedsky se pozdravit a nakoupit dárečky k Vánocům. Zuzana tehdy vůbec netušila, že tato setkání v soukromých prostorách ateliérů jsou hodně populární. A tak se stalo, že je populární i naše Lhotička. Takže přijďte nakoupit, ohřát se u ohně, opéct si buřta, ochutnat svařák, usmát se na lidi kolem, potěšit se dobrotami na stole. Vstupné je u nás dobrovolné, začínáme v deset hodin, zváni jsou všichni v hojném počtu a nálada bývá skvělá. K zakoupení je keramika, drátování, textilní šperky a ozdůbky, proutí, dřevěné předměty. Zvou Vás: Zu StrakováZlobivá kočkablueprintEDA 007ojásekDančaK a další tvůrci.

Myslím, že k vylíčení atmosféry ve Lhotičce nejvíce poslouží fotky z minulých ročníků:

 

 

 

 

 

 

 

Věříme, že výlet do Lhoty Rapotiny vás potěší a občerství. Už se na vás moc těšíme!

P.S. Lodičky a kozačky z krokodýla nechte tentokrát doma, doporučujeme pohorky anebo nějaké slušivé gumáčky, travnatý povrch na dvoře se v podzimním počasí chová různě :-)