Filmů, které na vás opravdu silně zapůsobí, možná není moc. Ovšem "Vlasy" Miloše Formana právě takovým filmem jsou. Schválně - kolik z vás zůstalo po jejich shlédnutí úplně v klidu. Hm? Napište nám to pod blog! ... Ale zpátky k Vlasům. Proč Vlasy...

Flérovská meziklubová soutěž MaŘeNa totiž otevírá svůj už 5. ročník právě tímto filmem. Ano, letos se zaměříme na filmy nejrůznějších žánrů v "Mařena Film Festu" a náš klub MaŘeNA má ráda foto, malbu a grafiku samozřejmě nesmí chybět.

Pustili jsme se tedy do Vlasů.

U každého výrobku v soutěži, v kterémkoliv klubu, v jakékoliv denní či noční době, ať už spíte nebo si zpíváte a tančíte :), u každého byste měli poznat, o jaký film jde, cítit spojitost díla s filmem a měl by se vám vybavit.

A právě o to jsme se pokusili i my. A že jsou Vlasy vážně nakažlivě chytlavé, u malířů to tentokrát hučelo jak v úlu a máme pro vás nádherných 15 úplně nových výrobků! Všechny jsou samozřejmě na prodej a u každého, když si ho rozkliknete, najdete legendu, příběh.

Sledování Vlasů bylo totiž pro mnoho z nás skutečnou katarzí. Proto jsme vám naše příběhy sepsali. Nespokojte se jen tady v anketě s náhledy, vážně to stojí za ten čas si je přečíst. Možná totiž i vy jste slzeli nebo se vztekali u tohohle krásného filmu a když si přečtete naše příběhy u výrobků, najdete spřízněné duše...

Takže - naladěni? Připraveni??

Tak si dejte KAFE a jdeme na to!

"Vlasy" čili "HAIR" Miloše Formana jsou tu!

Máte 3 hlasy. Dejte je těm nejlepším! :)

Čtyři autoři s nejvíce hlasy pak postoupí do velkého meziklubového finále.

 

DO KDY MŮŽETE HLASOVAT ?

Jen do půlnoci  6. února 2017.

Moc bychom si kromě vašich hlasů přáli tentokrát i vaše příběhy k tomuto filmu dole v komentářích.
Podělte se. Vlasy jsou silné téma... ♥

Anketa se načítá ...

 

TIP: 
Kliknutím na fotku si můžete výrobek pořádně prohlédnout, přečíst si legendu jeho vztahu k tématu a v neposlední řadě si jej také zakoupit.

 

Nezapomeňte se také podívat a hlasovat i v ostatních klubech:

 

 

TIP: 
Chcete zůstat v obraze? Zaškrtněte si na našem klubovém profilu Mařena maluje a foto-grafuje vpravo nahoře "Hlídat novinky". O všem vás budeme informovat.