Tak je to tady, olympiáda, sledování sportů, fandění.. Není to jen chlapská záležitost, i holky prožívají sport a fandí..

Ale co si budeme povídat, nejen sportem živ je člověk, tedy spíš většina žen..

My holky, prostě chceme i jiné věci než sledovat televizi.. Proto jsme si v klubu Východní čechy tvořením spojené připravily další várku novinek, na které můžeme názorně ukázat, po čem, že to ty ženy touží..

Tak za prvé se chceme hezky oblékat a nemusí to být jen šatičky, stačí hezké malované tričko od e-zaby, nebo teplá barevná čepička od melodie:

image image

 

Potom nás rozhodně neurazí možnost hezky se o sebe starat a rozmazlovat se krémem od Levandulového domu:

image

 

Po čem dál by mohla naše dušička toužit? No přece po parádě v podobě krásných šperků, ať už ketlovaných náušniček, či sady, od Velbli, sady šperků od marlenky30, opeřené krásy od peerka, korálkových šperků od galerie plné nápadů, vlasteneckých šperků od Lenny creative, šitého náhrdelníku od KatKyr, nebo brože od PlasticJewerly:

image image
image image
image image
image image
image image

 

Některé z nás touží i po krásných vlasech a dokonalém účesu s čelenkami od Majdušíny:

image image

 

A po čem touží ty, které si na parádu zas tak moc nepotrpí? Chtějí mít krásku kolem sebe a mít třeba drátěné závěsy od Drátule, krásný polštářek od patch-an, andělíčka, či okrasné dózy od Aknelenky, či zahradní svítidlo od magofery:

image image
image image
image image

 

Jsou mezi námi i takové, které si nepotrpí ani na parádění, ani na dekorace.. Ale i pro ty se najde něco po čem zatouží jejich dušička, třeba kávička, nebo čaj z krásných hrnečků od Magofery:

image image

 

Pro naprostou spokojenost tvořilek pak stačí už jen nějaký ten materiál od Katie_25-materiál, aby bylo čím zaměstnat neposedné ruce:

image

 

Tak co, našla by tu i vaše dušička to, co čem touží?