Milí čtenáři, 

po kreativním spánku jsme probudili klub k životu. A začaly jsme krásným širokým tématem Přírodniny lesa. 

Došlo také k malým změnám, klub FIMO - tématická tvorba nyní najdete pod názvem Polymerová tematická tvorba, který je o něco výstižnější. Jeho vedení připadá opět do mé péče, a tak bych chtěla poděkovat Lenice, že se o něj dlouhou dobu pečlivě starala

Výrobků k tématu přišlo pár, o to víc si jich vážíme, protože vůbec začít, to bývá ten nejtěžší a zároveň nejdůležitější krok. Proto bych vám ráda představila první probuzené tvůrce a jejich příspěvky k tématu.

Tyto výrobky jsou nesoutěžní, přesto můžete svého favorita ocenit v komentáři. Určitě to tvůrce potěší a povzbudí k další tvorbě. Hezkou podívanou přeje Fruitensse a klub Polymerová tematická tvorba.

 

  

Lakovka ametystová 
Již několik let jsem se chtěl pokusit o houby. Díky současnému tématu jsem se k nim konečně dostal. Inspiroval jsem se jednou ze svých nejoblíbenějších. Je to sličná lakovka ametystová (Laccaria amethystea), vhodná pro každé použití v kuchyni, zejména naložená je ve směsi krásně barevná, a jak se ukazuje, hodí se i na jako vzor pro polymerové zpracování.
od romántico
Lakovka ametystová - na stěnu

  

 

Podzní borůvky 
Tady je moje tvoření nazvané "Pozdní borůvky". Je to zavařovací sklenice s patentem určená na ukládání drobností. Fimo nemusí být jen šperky, neÚsměv? Základ je polymerové dřevo vyrobené v rámci Polymerové školy podle Andreji Zajacové...
od Jana Svobodová
Pozdní borůvky

 

 

Bobule
Náramek z polymerové hmoty inspirovaný lesními plody.
od Pepice
Bobule

 

 

 Mechorosty
Polymerové náušnice a náramek s mechovými polštáři, které jsou ztvárněny ručně modelovanými tyčinkami v zelených odstínech. Mechové části jsou doplněny polymerovými komponenty, které imitují dřevo a připomínají větvičky.
od Fruitensse
Mechorosty

 

 Kdo by se chtěl k našemu tematickému tvoření přidat, neváhejte a vstupte do klubu. Těšíme se na vás! 

Vstoupit do klubu