V dálce už začíná být pomalu slyšet školní zvonění... A tak nezbývá než vybalit výletní batůžky, najít aktovky a s chutí se vydat vstříc novému školnímu roku! Aby byl ten nový začátek o něco veselejší, připravily Šikovné severočešky několik krásných výrobků (nejen) pro ty školou povinné...

Hodně parády i užitku cestou do školy udělají krásné čepičky od lumpova:

image image image image

A pokud byste si přáli na čepičku i kšiltík proti sluníčku (nebo dešťovým kapkám?, na podzim člověk neví...), pořídíte u Dce-runky:

image image

Taštičku na bačkůrky, tělocvik nebo velkou svačinu :-) seženete u 4lístku. Stejně tak i praktické kapsáře na lavici, které ocení především ti nejmenší školáci...

image image image image image

Tužky, propisky, pastelky, fixy a co dál? Výčet psacích a kreslících pomůcek bývá opravdu obsáhlý. Ještěže je můžete uložit do pouzdra a penálu od aragosty:

image image

Potřebujete školáka zklidnit, motivovat? Nebo prostě jen vyzdobit psací koutek? Zkuste to s obrazy od lighter. Z její dílny můžete pořídit i kapsář.

image image image image

Nejen první školní den si zaslouží něco pěkného na sebe. Co třeba komplet od Natalie27?

image

 

Tak co pořídíte vašemu školákovi vy? Ať už vyberete cokoliv, přejeme štěstí do celého školního roku, hodně jedniček, málo poznámek... Však to znáte ;-)