Máme druhou polovinu června a opět se nám sešlo pár fotografií výrobků z našich látek. Doufáme, že se nám budou i v budoucnu scházet další fotky, abychom se s Vámi mohly podělit.

Látka Cream Dots

Když katka.bestr ušila z této látky kabelku Lucy, sama nejspíš netušila, jaký zájem o ně vypukne. Látka pochází z dílny Riley Blake, navrhla ji Samantha Walker jako součást kolekce Wanna Be a Cowboy 2. V naší nabídce najdete i další látky z této kolekce.

Látka Pestří Ooga Booga - PUL

Ooga Booga jsou velmi populární, jak je ostatně vidět i na dalších fotkách. Ovšem to, jak je na tašku využila KačkaD, je velmi originální.

Látky Oranžoví Ooga Booga - PUL, Modří Ooga Booga - PUL, Zimní Ooga Booga PUL, Fialoví Ooga Booga - PUL, Pestří Ooga Booga - PUL

Bavlněné úplety s polyurethanovým zátěrem se nejčastěji používají na svrchňáčky látkových plen. Vzor se strašidláky Ooga Booga je velmi oblíbený, ostatně již dříve se objevoval i tady na Fleru na hotových plenách. Sufik a KatkaSteflova ušily z látek plenky pro domácí potřebu, ale třeba se časem objeví i zde na prodej. 

Látky Suedecloth - bílá, Suedecloth - hnědá

Jednou z látek, které se používají jako jedna z vrstev v látkových plenách, je suedecloth. Jedná se o 100% polyester, který je vysoce propustný a odvádí tak vlhkost od pokožky dítěte.